1. 2

  Ik vind voor al het advies een tikkeltje jammer. Daarnaast viel het me tegen dat Carlos het nog niet had opgepikt na meer dan vier uur op NOS ;-)

 2. 4

  […] maar ontwikkelt het land kernenergie voor vreedzame doeleinden. Nog veel meer landen zouden daarvoor moeten kiezen, omdat het een uitweg is uit de energiecrisis, aldus Chávez.

  Tja, wie de bal kaatst kan hem terug verwachten.

 3. 5

  Wel frappant dat Chavez dat dan nou juist in IRAN doet terwijl Bush nog gezegd had dat zelfs de kennis van Ahmadinejad van kernenergie een bedreiging was voor de internationale samenleving en dat er genoeg andere landen zijn met meer nucleaire kennis dan iran, hopelijk… Waarom gaat ie dan niet naar China?

  Doet me denken aan dat Argos een hele interessante mededeling had dat Petten zich aan geen enkele milieuwet houdt cq hoeft te houden omdat het een Europese instelling is en daarom onder geen enkele milieueis hoeft te vallen.

 4. 6

  Tja iedereen heeft in Noord-Korea resp. Irak gezien dat de enige manier waarop je een invasie van Amerika kunt voorkomen is door zelf zo snel mogelijk nukes te bouwen.

 5. 7

  @4: Ja ik weet ook wel dat Bush zelf een gelijkaardige uitspraak heeft gedaan over kernenergie, maar je zou van Chavez toch niet verwachten dat hij zich bij het kamp Bush aansluit, alleen maar om er een uitspraak aan te kunnen koppelen die tegen de haren van de VS instrijkt?