1. 3

  Ennnn ja hoor…daar vervliegt al mijn dit weekend opgebouwde sympathie voor dissidente gristenen. Laat het grote protest maar beginnen aangezien een meerderheid van dit land fel tegen dit kabinet is. Eindelijk weer eens 100.000 man op t museumplein voor iets anders dan een voetbalwedstrijd???

 2. 9

  We zijn met 1 miljoen in de meerderheid! (als ik deze rekenmethode goedkeur, maar waarom eigenlijk niet). In dat geval wil ik bij de eerstvolgende anti wrok-1 betoging minimaal 400.000 man op het museumplein zien staan!!

 3. 11

  @8 Je vergeet dat er ook deels voorstanders zijn onder linkse stemmers. Zo is een flink deel van de sp en pvda stemmers positief over Rutte1, maar ook een klein deel (18% )van GL. Zie peil.nl of dwdd met Femke laatst.

 4. 12

  ps En tegenstanders onder cda leden waren sterk oververtegenwoordigd op het cda congres. Tegenstanders hadden meer reden om af te reizen naar congres.

 5. 13

  Ferrier: ‘Ik denk nog steeds dat samengaan met PVV niet goed is voor het land en de partij. Maar we zetten onze principes niet overboord. Het is duidelijk hoe we er over denken. Wij zijn niet het geweten van de CDA-fractie, dat zijn alle 21 leden.’

  Er is geen meerderheid voor dit kabinet in de kamer, ik denk dat het akkoord slecht is voor het land, maar ik steun het toch. WTF FERRIER??

 6. 15

  Inderdaad. Bovendien hadden de voorstanders beduidend meer spreektijd dan de tegenstanders. En de voorstanders schreeuwden ook harder en lieten meer neptranen rollen. Dus al bij al denk ik dat de uitslag van dat congres aardig accuraat is.