1. 2

  Het verschil tussen mij en Joanne is dat zij tijdens dit bezoek meerdere schoonheidsslaapjes hield terwijl ik eigenlijk 48 uur zonder slaap ben doorgegaan en mij ook erg verantwoordelijk voelde voor de ontelbare flessen champagne, wijn en vodka die in dat weekend ter tafel kwamen. Deze opname is van dag twee.

  Nou okee er zijn nog wel meer verschillen te benoemen.

 2. 6

  Had ik er pas afgegooid dat Quicktime. Bedoel,..hoeveel players moet je hebben. Toch maar weer geïnstalleerd dan,…want Carlos gaat ”misschien nieuwe duizelingwekkende strategieën en een ongekende toekomstvisie ontvouwen”….krijggie dit! 10 seconden in beeld!: ”ambitieus plan ja,..zo’n 3- talige nieuwszender”,..ja en alsof het allemaal nog niet genoeg was: een beetje sightseeing en als klap op de vuurpijl,..waar Joanne haar schoenen toch vandaan had! ”Germaanse handgemaakte stappers,…ze zitten als gegoten”! 30 MB geheugen opgevroten naar de vaantjes plus weer het nodige geëmmer met installeren…moet dat?

  Tis nog een wonder dat ik nog niet aan de drank ben geraakt zo…..

 3. 7

  Ik heb het een tijd geleden proberen te installeren, ’t is me niet gelukt. Ik moest bovendien ook iTunes installeren, anders moest ik betalen. Gek genoeg deed iTunes het wel, maar Quicktime niet. Alsof je bier koopt met gratis malle pet, maar alleen de malle pet blijkt te werken.

 4. 9

  Ja YP, ik had graag ook mijn visie op “hoe het nu allemaal verder moet” uitgedragen, maar in plaats daarvan werd mij een standaard vraag toegeworpen toen ik na een lange mars door een regenachtig Parijs ietwat verwilderd de lobby van ons vier-sterren hotel binnenliep. Na deze vraag kreeg de Amerikaanse cameraman last van de sigarettenrook en vertrokken ze naar het rookvrije gedeelte. Zodat ik overbleef met een Duitser en een Italiaan. Toen hebben wij gedrieen maar Europa verdeeld een bepaald hoe het verder moet.

 5. 11

  We horen het wel misschien dan. Ooit.
  Je zal t.z.t. uiteindelijk een volledig geïntegreerd systeem, superscreen met alleen een muis of afstandsbediening en een klein digitaal kastje (hard disk + signaalontvanger) zien,…zoiets,..daar gaat het uiteindelijk heen. En welke rol weblogs hierin (kunnen) spelen?

  @ Krekel

  O.