Cal Thomas en de dode kinderen

De Verenigde Staten was een van de weinige landen in de wereld waar minderjarigen ter dood veroordeeld konden worden. Gelukkig zijn deze macabere praktijken sinds vorige week verboden door de Supreme Court.

Cal Thomas -de verpersoonlijking van het kwaad en werkzaam bij FoxNews- is verbijsterd door de afschaffing van de doodstraf voor kinderen. In zijn wekelijkse column bij FoxNews weegt hij embryo’s en tieners. Het resultaat: hij ziet liever de executie van een kind dan dat een embryo wordt geaborteerd. De heer Thomas zit duidelijk met zichzelf in de knoop…

impotent maar met snor !So the Court extends a zone of protection to anyone under the age of 18, even if they commit mass murder. But it has removed any zone of protection for an innocent unborn child and permits abortion on demand. What kind of twisted morality and twisted law is that? (FoxNews)

[met dank aan reaguurder en FoxNews-watchdog JandesBouvries]
[wat Simon Wiesenthal was voor oude nazi’s is JdB voor FoxNews]

 1. 1

  Cal Thomas is een vieze oom die luidruchtige scheten laat en daar zelf hard om moet lachen en als zijn neefjes vervolgens hetzelfde doen geeft hij ze een oorvijg en daarna zit hij stiekem op het toilet aan het blote kutje van zijn vijf-jarige nichtje met z’n vingers die hij niet heeft gewassen terwijl hij zojuist heeft gepoept.

 2. 4

  Toch vind ik het wel geruststellend dat het niet alleen Nederland is dat het moet ontgelden. Cal vind zijn eigen land kennelijk ook een Sodom en Gomorra. In dat opzicht is hij wel ‘fair’ op ‘balanced’ zijn heb ik hem nog niet mogen betrappen.

  Op zijn eigen website is trouwens een interessante set hate-mail van hem te bewonderen:

  http://www.calthomas.com/hate_mail.php

 3. 6

  Meneer Thomas is zelf tegen euthanasie maar vind het wel fijn als kinderen een dodelijke injectie krijgen. Cal Thomas is hier degene die dubbel ziet. En Nederland is in deze kwesties tenmisnte nog steeds een ondubbelzinnig gidsland.

 4. 10

  Nog een interessante quote van een van de ‘fair & balanced’ columnisten van FoxNews. Deze keer is het John Gibbson die in zijn column een lans (haha) breekt voor Lance Armstrong die liever de Olympische spelen in 2012 in Parijs dan in New York heeft. John is het er roerend mee eens, want hij is sinds 9/11 lichtelijk paranoide geworden:

  “I don’t speak for all New Yorkers, but I speak for a few when I say Armstrong is right. Paris is the perfect place for the Olympics.

  Why? Because I’m tired of big, high security events in New York. They’re just too draining. We all walk around on eggshells. I always carry a gas mask for instance. And we’re always worried about big events attracting whack jobs that want to blow something up.

  Ho, wacht even. Deze man loopt dus ALTIJD met een GASMASKER OP ZAK??? Vreemd. Ik wist niet dat gasmaskers beschermden tegen zelfmoord-bomaanslagen…

 5. 14

  Oh, dat is diezelfde debiel die Nederlanders nazi’s noemde omdat wij kansloze, uitzichtloos lijdende zieken onnodig leed besparen. Ober! E