1. 4

  Wat JSK zegt. En verder eigenlijk ook in zijn algemeenheid: waar gaat dit over. Want ik heb duidelijk iets heel bijzonders gemist. Iets heel belangrijks misschien wel. Want Sargasso staat voor duidelijkheid. Dat is wel duidelijk.

  TV kijken is blijkbaar een must.

 2. 6

  @4: De 7 onterecht opgepakten van vorige week zouden het wel prettig gevonden hebben als de politie even sorry had gezegd. Cohen vindt dat niet kunnen, want dan zou het signaal afgegeven worden dat er fout gehandeld was. Duidelijk gevalletje hoog paard, slecht inlevingsvermogen.

 3. 9

  Tja. Ik zag een keer een Turkse jongen lopen met de fiets van mijn vriendin. Aangehouden, meelopen, naar twee straten verder, kijken, ik had het fout gezien. Ik zei sorry voor de overlast, ik had het fout maar ik moest het controleren.

  Hij kwaad, discriminasie.

 4. 10

  Maar als je een halve dag vastzit kan er wel een taartje af als goedmakertje zou ik denken. Maar dan moet de politie dat bij iedereen doen ? JUIST.

 5. 11

  Wat gronk zegt.

  Eén of andere muts belt valse tip door, en 7 man worden voor het leven gestigmatiseerd.
  Om over de gebitsprothese maar te zwijgen.

  Wil Cohen graag terroristen kweken daarzo dan moet die lekker zo doorgaan.
  Indien mij zoiets zou overkomen zou ik ook eens na gaan denken over buitenrechtelijke alternatieven.

  Cohen zit hier heel erg fout.

  Kopje thee iemand?

 6. 12

  De actie, en de afwikkeling zijn 2 verschillende zaken. Excuses voor de actie ansich is niet nodig, alleen het persoonlijke aspect is relevant.

  De verdenking was niet terecht, door het stof Cohen.

 7. 15

  Ik wacht nog steeds op de gematigde tokkies die afstand nemen van het fundamentalistische klootjesvolk, dat wel wist te melden dat de fascistische staat binnen bereik was met de gewelddadige arrestatie van GN maar nu schaamteloos zijn bek houdt.

 8. 16

  @14: Cohen hoefde van mij ook niet door het stof, totdat hij bij Pauw en Witteman zijn hooghartigheid kwam tonen. De politie had gewoon aan de zeven kunnen zeggen: “Sorry dat we jullie van je bed zijn komen tillen, dat we jullie huizen ondersteboven hebben gekeerd en jullie een nacht in de cel hebben gezet, terwijl jullie onschuldig waren. Stuur even een rekening voor de schade die we hebben aangericht.”
  Blijkbaar mochten ze dat niet van Cohen en dat wilde hij ook nog wel even op TV komen vertellen. Daarmee ging hij grof de fout in en daar mag hij wel voor door het stof. Als hij niet terugkomt op wat hij bij P&W zei, heeft hij wat mij betreft in ieder geval afgedaan (en is zijn theedrink-imago ook definitief exit).

 9. 19

  @16 Idd, dat was ook mijn punt. Al zou hij na zijn optreden bij P&W alsnog zijn excuses aanbieden, vind ik het toch net zo zuur en zinloos als een gesuikerde David-ster aan een moslim opsturen als excuus (er van uitgaand dat de Marokkaanse mannen uit dit topic moslim zijn, dan).

  Ten overvloede: Cohens Joodse achtergrond heeft geen fluit te maken met zijn houding, dat snapt een kind (hoop ik).

 10. 21

  Eens, parallax. Er is een verschil tussen excuses over het handelen an sich en het handelen jegens zeven volstrekt onschuldige mensen. Eenvoudig meeleven en vragen wat je kunt doen om hen weer op de been te helpen zou niet zo moeilijk hoeven zijn. Ik vond Cohen akelig veel lijken op Adequate Rita na de Schipholbrand:”Wij hebben alles goed gedaan”, voor er ook maar enige evaluatie heeft plaatsgevonden. Valt me vies tegen van Cohen.