1. 1

  jawel, de prins van iran zoals yoshie furuhashi hem noemt, laat een dichte regen van tot lettergrepen, woorden zinnen en bibliotheken vol boekjes opendoende (maar leert men hard?) betekenissen aaneen geregen lettertjes op de lelijke indianenland bezetters neerregenen. Wat voor soort weerbarstigheid hoopt hij op te lossen?

  Hint: het woord zionisme komt 5 maal voor en over de hele breedte/lengte.

  ook hier: http://edition.cnn.com/2006/WORLD/meast/11/29/ahmadinejad.letter/ als je zoals ik Gates vermijdt; ben zeer gebrand op in ieder geval beroemd en geliefd genoeg te worden om niet alleen van linux en zo gediend te zijn (allaaang natuurlijk), maar, technozaken grotendeels (afgezien van wessels’ bloepbloep blaasblaas dompelopduik geval) en hopeloos verstokt delegerend, er ook mee BEdiend te worden.

 2. 2

  Unfair @piet, “de lelijke indianenland-bezetters”. Het is ook niet meer waar, in 2006. (Tragisch, dat wel).

  Ahmadinejad waardeert het grote Amerikaanse volk dat zucht onder Bush, dat zie je toch.

  En blundert big time.

  Want wat hij niet weet maar wij wel, is dat Amerikanen
  1. dol zijn op Jezus Christus
  2. de slechte Islamieten van haver tot gort haten

 3. 4

  Ik moet eerlijk zeggen dat het verfrissend is om een logisch en rationeel opgestelde verklaring van die kant te zien komen. Natuurlijk is het ongelovelijk hypocriet wanneer hij het over menselijke waarden en rechten heeft en probeert hij er ook nog eens een mooi staaltje anti-joodse propaganda erdoorheen te drukken, maar dat neemt niet weg dat sommige dingen die erin gezegd worden wel waar zijn.

  In ieder geval wanneer hij het heeft over de aanpak van terrorisme, dat oorlog dat probleem niet verhelpt maar juist verergerd, heeft hij gelijk.

  Het is in ieder geval beter dan doen alsof je de amerikanen het land uit trapt terwijl ze al voor baghdad staan.

 4. 5

  Ja, en waarom haalt hij de Protocollen van de wijzen van Sion er niet bij, in Iran wordt die vergadering immers als historisch feit gepresenteerd op lagere scholen. Om nog maar te zwijgen over de eieren die Joden leggen in de warme kinderlijkjes van vrome moslims …

 5. 9

  Ah, juist ja. Nu Nicole Kidman in cold mountain, of zoiets, en ami leger heerschapscharen. Je haalt me de woorden uit de mond, Piet.

 6. 11

  O o o o o,…en die Carlos licht z’n hielen naar frankrijk!

  Hij weet niet wat ie allemaal mist de reacties op de posts van vandaag aanschouwende….