Brexit en Breunion Boys gefileerd door Russell Howard

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Britse humor is wat mij betreft nog altijd het beste dat het VK te bieden heeft. Ik ben dan ook fan van Russell Howard. Hier gaat hij tekeer tegen de shitstorm die Brexit heet. Daardoor kwam ik erachter dat Nederland ook weer een schaamlap rijker is.

Ik had er wel íets van meegekregen; dat er een Amsterdamse boyband is die een liedje tegen Brexit had gemaakt, maar het was ook weer geen brekend nieuws dus ik had me er niet in verdiept. En terecht, want mijn hemel wat een trieste vertoning! En dan die uitspraak van initiatiefnemer Julia Veldman: “[…] Maar wij geloven dat een boyband het nucleaire wapen is onder de propaganda. Als dit niet werkt, dan werkt niets meer.” Really girl, get a grip! Russell maakt dan ook compleet gehakt van het nummer en de hemeltergende clip.

Reacties (2)

#2 beugwant

@1: Uit de commentaren:

Unfortunately, tea leaves.

  • Vorige discussie