1. 8

  Hoezo blind? Er staan gewoon landsgrenzen. Echt te makkelijk (score 98, de enige moeilijkheid is zo snel mogelijk binnen de grenzen van kleine landjes mikken).

 2. 9

  Oke, ff instellen op snel reageren, socre 100. Landen als Canada en New Zeeland zijn ook vervelend (grote muisbeweging). Verder veel moeite met precies in Cyprus klikken (zit er zowat elk rondje tussen vreemd genoeg).

 3. 10

  @7: Dies een stuk moeilijker, moet je precies op de stad klikken. Zit er in het eerste rondje gemiddeld 183 km naast…

  Wel gevaarlijk spelletje (moet er maar meteen mee stoppen, anders gaat er niets van werk komen).

 4. 14

  @13: Dan moet je er meermaals fors naast hebben gezeten. Ik kom met gemiddeld 136,4 km ernaast op 7159 punten uit. Dus dat makkelijk valt wel mee, of je moet niet al te hoge eisen aan jezelf stellen ;-)

 5. 16

  Woot! Ik ben de standaard :-)

  Overigens afhankelijk van welk speltype ik kies bij Geosense kan ik ook meer dan 20000 scoren (Advanced scramble).

  Wat ik bedoelde is dat het (althans voor mij) toch echt makkelijker is om precies in een land te klikken (zeker als ik bij per ongeluk misklikken nog eens en nog eens mag klikken tot het raak is) dan in 1 keer precies op een bepaalde stad (zeker als ze aankomen met Canada, Regina). Maar ik sta je toe het oneens met me te zijn.

 6. 18

  Ok, op worldmap kreeg ik landen die ik niet 1 2 3 kan plaatsen (senegal, niger) bij geosense kon ik alle landen plaatsen en had ik geen vervelende steden in grote landen, alleen twee plaatsen in iran en SA waar ik nog nooit van gehoord had.

 7. 19

  Dat geosense is echt onzin, ik moet plaatsen in canada aanwijzen die kleiner zijn dan den bosch en zelfs een dorp in australië ter grootte van beuningen. Maar van de niet-engelstalige landen moet je alleen de hoofdstad aanwijzen en ik ben nog geen een Nederlandse plaats tegengekomen.