1. 2

  Ik zie voornamelijk gepoetst koper, fineer, gold-plated en vooral een volkomen gebrek aan kleurgevoel.

  Donald Trump had dan meer smaak. Éen instructie in het Trump-ship was: “GIVE THOSE NYMPHS SOME HOOTERS!”

  Maar zo’n relaxstoel zit heel fijn, ik heb er één, hehe.

 2. 3

  Is dit nou zo exorbitant? Ik heb wel eens andere vliegtuigen van regeringsleiders van binnen gezien. Ik vind dat Poetin zich best beperkt. Het ziet er niet slecht uit. De tsaristische symbolen hadden van mij wel weg gemogen. Maar dat strijkplankje in foto 22 (als ik goed geteld heb) vind ik erg aandoenlijk charmant. Dat vindt je niet op de foto’s van de Airforce one.

 3. 4

  Er wordt op de andere weblog opgemerkt dat dit niet Poetins maar Jeltsins vliegtuig was. (Dit is nu een reserve…) Bij Jeltsin kan ik me dit soort kleurencombinaties idd. wel heel goed voorstellen.

 4. 6

  @dr Banner:

  We hebben er wel een, maar dat is een vrij klein en sober ingericht toestel (Fokker 70), waarmee je net in èèn keer naar Moskou kunt vliegen.
  Dit is zo te zien een Ilyushin IL-96, een middelgroot Russisch toestel vergelijkbaar met een Boeing 767, en het laatste grote passagiersvliegtuig dat nog in de tijd van de USSR geïntroduceerd is.

 5. 11

  Op zoek naar een aardig plaatje kwam ik dit mooie verhaal tegen, over de vliegtuigbuitenkant.

  Net is het oorlog in 1940, of het 7-pigment Olive Drab 41 moet het met minder grondstoffen stellen.

  ”Different batches of paints would fade at different rates to different base colour. For example, pilot of the 14th Fighter Group operating Lightnings in North Africa have reported that under African sun their early-model P-38s turned into bright purple!”

 6. 13

  Als ik dat zo inschat lijkt me er toch bar weinig ruimte om die fijne relaxstoelen in de relaxstand te zetten. Om het maar niet te hebben over die koperen (?) paal tussen je benen…

 7. 14

  Dit komt dan uit een Duitse designhoek, ook niet veel soeps qua warmte, cultuur of uitstraling.

  [img=http://farm1.static.flickr.com/116/273572413_11367d9114_m.jpg][/img]

  [img=http://farm1.static.flickr.com/88/273570861_1ae9dc8cbe_m.jpg][/img]