Bless me father for I have sinned

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Jesus Christus, Sinterklaas of MafioosWat hebben vrijmetselaars, de paus, anti-communisme, fascisme, terrorisme, mafia, operatie Gladio, George Bush I en George Bush II, Prins Bernard, Alexander Haig, de Waffen-SS, Opus Dei, Silvio Berlusconi etc. allemaal met elkaar gemeen ?

Ze maken allemaal deel uit van de Vaticaanse Samenzweringstheorie Zonder Grenzen.

Dat de laatste paus een natuurlijke dood stierf moge duidelijk zijn, er is niemand die hier aan twijfelt, de man was hoogbejaard, duidelijk “op”, een septische shock, een onomkeerbare hartaanval, noem het hoe je wilt; zijn tijd was gekomen.

Opmerkelijk is dan ook de uitgebreide verantwoording welke het Vaticaan het daglicht liet zien daags na zijn dood; des te opmerkelijker is het echter dat het Vaticaan geen enkele verantwoording wenste af te leggen bij de dood van de voorlaatste paus, Johannes Paulus de Eerste. Deze paus stierf na slechts 33 dagen de pauselijke scepter te hebben gezwaaid.

Waarom heeft JP1 zo kort geleefd ? De man was jong en gezond, hij stond bekend als “the smiling pope”, hij wilde een “back to basics” katholieke kerk, zonder poeha en zonder tierenlantijnen, zonder kroning en zonder “pausmobiel”. Dit was echter niet de reden dat hij dood moest. De reden van zijn dood is voer voor “conspiracy theorists”, dankzij de zwijgzaamheid van het Vaticaan.

Mogelijk kan de zwijgzaamheid van het Vaticaan worden verklaard uit de toevalligheden welke de “mythe” van “God’s Banker” (Roberto Calvi, o.a. bekend van “The Godfather III”; de man die zogenaamd zelfmoord had gepleegd door zich te verhangen onder een brug nadat hij er wel was in geslaagd om zijn handen achter zijn rug samen te binden) vergezellen, de witwas operatie van de P2 loge der vrijmetselaars. Aan het hoofd van deze operatie staat een voormalig officier van de Waffen-SS, de “heer” Licio Gelli (de “puppet master”). Prominent lid van de P2 loge was o.a. Silvio Berlusconi.

De kortdurende, lachende, JP1 was zo kort paus (Wat is het verschil tussen een paus en een witte kat batterij ? Witte kat batterijen gaan langer mee) omdat hij het “ontslag wilde accepteren” van de God’s Bankers, de vrijmetselaars, de Bilderbergers, die het Vaticaan gijzelden. Plotseling was hij namelijk dood. Na zijn dood kwam JP2 en toen was alles weer koek en ei. Opus Dei (het “Werk Gods”, ook wel beschouwd als de Vaticaan versie van de P2 vrijmetselaarsloge) was het lieverdje van de nieuwe paus. (daar gaat o.a. het boek “de leonardo da vinci code” over, of hoe heet het).

Licio Gelli, uit witwas oogpunt te linken met de moord op Olof Palme, en uit anti-communistisch oogpunt bekend van de moord op Aldo Moro, is als aanhanger van Franco gedurende de Spaanse Burgeroorlog, Waffen-SS officier tijdens WOII, en als rechtgeaard naoorlogse anti-communistische fascist in dienst van de CIA, kortom de ideale bondgenoot van de Bush dynastie, was de echte baas van deze witwas operatie binnen het Vaticaan. Het is overigens nog af te wachten of er na het volgende “conclaaf” een hoop “ontslagen geaccepteerd” gaan worden.

Lees het allemaal zelf maar; het staat gewoon op internet.

Hier wat links en zoek het verder zelf maar uit.
http://www.deepblacklies.co.uk/operation_gladio.htm

http://www.rosslyntemplars.org.uk/calvi.htm

http://rigorousintuition.blogspot.com/2005/02/my-god-they-killed-him.html

Dit is ook een leuke maar ik moet helaas weg;
http://www.groene.nl/1998/44/rz_paus.html

De neocons hebben hun keuze voor een opvolger inmiddels gemaakt;
http://www.onlinejournal.com/Commentary/040505Madsen/040505madsen.html

Reacties (10)

#1 larie strijdlustig

Yep yeppedieyep, alweer mee eens, kom eens met iets waarmee ik met je in strijd kan gaan, blauwe ogen wil ik zien (ik heb groene)

 • Volgende discussie
#2 steven

Leuk hoor, samenzweringstheorie

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Jan des Bouvrie

Ik las daar een tijdje geleden ook iets over. Als je dit soort theorieen interessant vindt, moet je eens het boek ‘Angels and Demons’ van Dan Brown lezen. Het is het boek dat voorafgaat aan de ‘Da Vinci Code’ en ik vind het een heel stuk beter. Net zo spannend, maar een stuk geloofwaardiger en zonder het slappe deus ex machina einde van de Da Vinci Code.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Beasjt

Toch wel apart dan dat ik op de avond van het overlijden van de paus deze foto kon schieten vanaf de tv…

http://menorca.infotelecom.es/~caninternet/MURDER.jpg

De infobalk met programmagegevens verraadt overduidelijk dat er toch nog wat vragen zijn lijkt me zo.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 larie

Ik begrijp die tamelijk starre reacties niet zo. Het is toch niet moeilijk waar te nemen dat samenzweren een belangrijk onderdeel is van het systeem mens. Dagelijks worden we geconfronteerd met samenzweringen, politieke economische of criminele noem maar op. Ontkennen is kortzichtig, onophoudelijk worden we in de nieuwsgaring geconfronteerd met voorbeelden van samenzwering waarbij de “klokkenluiders” niet echt bedankt worden en dat zijn alleen de , voor ons eenvoudigen, zichtbare stromen. Wat je niet ziet dat is het probleem, niets zien wil hier wellicht alleen maar zeggen dat we daar geen oog op hebben.

Zou dus best kunnen en wijs het niet af, zoiets als het fenomeen macht is een noodzaak om “orde” te scheppen maar heeft vervelende consequenties.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Degtyarev Pekhotny

@2 nee hoor bedoel ik serieus. Lees het allemaal zelf maar, zoek het zelf maar uit. Ik hoef niet in deze theorie te geloven ik ben toch wel tegen iedereen die er een rol in speelt, daar heb ik geen samenzweringstheorie voor nodig.

@3 Da Vinci Code, ja ik kon effe niet op de naam komen, ik heb het gelezen en vond het ontzettend “cliff-hangerig”, te veel naar mijn zin. De feiten die er in staan zijn wel interessant maar je weet natuurlijk niet precies wat nou de echte feiten zijn.

@4 de foto lijkt me “circumstancial evidence”.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Degtyarev Pekhotny

@5 het zou me niets verbazen als bovenstaande allemaal waar is en slechts het topje van de ijsberg.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Nelis

Ook een leuke in de groene Licio Gelli is zelfs genoemd in het onderzoek naar RaRa.
http://www.groene.nl/1996/04/rz_rara.html

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 Pelayo

@Nelis

Van de CCC uit Belgie is toch inmiddels bekend dat ze uit rechtse hoek kwamen?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#10 Nelis

Wablief, ze hadden toch wat idealisten in het cachot gezet.

 • Vorige discussie