Bier als medicijn tegen kanker

Wetenschappers hebben ontdekt dat hop een stof genaamd Xanthohumol bevat. Deze stof heeft behalve een onuitspreekbare naam het vermogen om verscheidene vormen van kanker in het menselijk lichaam te voorkomen.

Natuurlijk weten we allemaal waar hop voor gebruikt wordt en het is dus ook geen grote verrassing dat Xanthohumol in bier terecht komt. Dit gaat echter niet met grote hoeveelheden. Gelukkig is er al een fabrikant bezig om bier te brouwen met een extra hoog Xanthohumol gehalte.

Tsjaâ?¦. Voorkomen is beter dan genezen:
A votre santé!

 1. 6

  Schijnt nogal slecht te zijn. Als je een fles met een lightproduct een tijdje in de zon zet doe je jezelf een plezier het NIET meer op te drinken.

 2. 7

  Niet iedereen grootschalig aan de hop krijgen we allemaal mannen met borsten !!

  Niet gebruiken bij klinische depressies, deze kunnen door Hop versterkt worden. Verder vermindert Hop in lichte mate het libido van de man. Het komt heel soms voor dat mannelijke hopplukkers borstvorming krijgen (gynecomastia) door onder invloed van de in Hop aanwezige phyto-oestrogenen. Sommige mensen krijgen een contactallergie als ze in aanraking komen met Hopbellen.
  Bron : ook voor ieder die echt meer wil weten over kruiden en hun inhoud stoffen. De schrijfster van dit stuk is één van de beste kruidendeskundige die ik ken en zeker de moeite van het lezen waard.
  http://plantaardigheden.nl/plant/beschr/gonnve/hop.htm

  Aspartaan dat is een ander verhaal, dat het gevaarlijk zou kunnen zijn is al langer bekend, en ik help in mijn praktijk geen hyperactive kinderen, borderlines, of chronisch vermoeiden als ze dit goedje niet compleet schrappen, dat is vechten tegen de bierkaai.
  -http://www.aspartaam.nl/
  Zelf herken ik de smaak gelijk en dat is maar goed ook want k ben er nogal allergisch aan. Als het zich op mijn speekselklieren in mijn mond nesteld dan , zwelt mijn keel, krijg ik verstikkingsverschijnselen, en moet overgeven.
  Dat betekend niet dat je suiker moet gaan gebruiken, want ook dit is een groot gevaar.
  Natuurlijke suikers, uit fruit, of honing, diksap of mout stroop of oersiker zijn zeker beter, omdat er meer mineralen behouden blijven.
  Stevia als zoetstof ook goed al doen ze net of het een gif is, het was gewoon een te sterke bedreiging voor de suikermarkt. Inmiddels zijn er al weer 2 vervangingen voor aspartaam in de maak. Tot zover zijn daar gunstige onderzoeken uit gedaan.
  http://www.objectief.be/-Zoetmiddelen-.html

 3. 9

  Biertieten. YES!
  Ik kom nooit meer mijn huis uit.

  De hype rond kunstmatige zoetstoffen speelt al jaren. Is het niet een wondermiddel, dan ga je er wel onmiddelijk dood aan.
  Zo was er eind jaren 80 een onderzoek op ratten dat aantoonde dat een zeker zoetstof kanker zou veroorzaken. Dat de hoeveelheid zoetstof gelijkstond aan de consumptie van 900 liter limonade per dag werd eerst niet vermeld.

 4. 14

  Think thank: :-) Misschien als je geesteskracht groot genoeg is en je kunt beseffen dat de natuurlijke calorien slechts een waarde getal van een niet concrete massa is, dat je die wetenschap zo sterk in je lichaam laat fungeren, dat zowel geest als lichaam geen natuurlijke calorien aanvaard… Helaas is de bedwelmende invloed van een lekker biertje (vooral de 5 de) meestal machtiger dan je geesteskracht van dat moment.
  :-)
  Voor diegene die denken dat ik dit echt meen, nee dus, grapje… Of niet?

 5. 16

  Ik vrees dat mijn geesteskracht al voor het eerste biertje weg is. Waarom begin je anders met drinken ;-)

  Ik sport gewoon, helpt ook prima tegen teveel calorien.