Best Friends forever

De animatieserie South Park ziet er niet alleen uit alsof het in een dag in elkaar wordt geflanst, het is ook echt zo. De makers van de serie sprongen vorige week al in op de internet-meme Wing. Maar de laatste aflevering, Best Friends Forever, is de actualiteit bijna voor met een hilarische mix van Terry Schiavo-gate en the Lord of the Rings. Lijdend voorwerp is zoals altijd de mompelende Kenny.

Mededeling: Nee, ook Sargasso ontvangt geen Comedy Central. En omdat het downloaden van films en series nu eenmaal verboden is verwijzen we onze lezers natuurlijk niet door naar Mr. Twig, alwaar u de betreffende aflevering via de Bittorrent natuurlijk niet mag bekijken.

  1. 2

    Net terug uit de states ;p en moet zeggen dat jullie wat hebben gemist. De beste aflevering van het seizoen tot nu. Retourtje meer dan waard

  2. 3

    Dat slaat natuurlijk als een lul op een aardbei BootVis. Maar inderdaad, een prachtige aflevering. ‘For gods’ sake, don’t show me on national television in this condition.’

  3. 5

    Ik vind eigenlijk dat ondanks dat het zo snel gemaakt wordt elke keer, het er helemaal niet uit ziet alsof het in een dag gemaakt wordt. De animatie stijl is echt uniek en zeer doordacht.