1. 1

  Dit is een belofte die hij altijd nog na kan komen. Als hij over een maand alle wetten die hij wil tekenen eerst op zijn website plaatst dan heeft hij voor mij zijn belofte gehouden. Dan klagen over dat hij het de eerste maand niet deed valt voor mij in de categorie zeuren.

  Van een heel andere kaliber is als hij de troepen in Irak langer laat blijven. Dat vind ik een verkiezingsbelofte verbreken.

 2. 2

  Een politicus die voor zijn verkiezing precies weet wat die de komende periode allemaal moet doen is helderziend.

  Een politicus die na zijn verkiezing strikt vasthoud aan gemaakte belofte is eng en gevaarlijk.

  Een kiezer die kiest in de verwachting dat de beloftes 1-op-1 in daden worden omgezet is dom en naïef.

 3. 3

  Ja, dat is waar. Metéén maar stalinistisch te besluiten dat 3,6 miljoen kinderen uit vooral sociaal zwakke Amerikaanse families in het ziekenfonds van de overheid kunnen komen? Zonder het voor te leggen aan de betrokken burgers op een website?? Gaan we nou krijgen met die wolf in schaapskleren? Terugdraaien!

  Senaat akkoord gegaan met het afkappen van het debat over het steunplan voor de economie dah’s al iets…wil in tegenstelling tot Bos topsalarissen en bonussen aan banden leggen, zegt vooral eerst te gaan luisteren in het MO en doet voorkomen wél eerst op de wereldbol te kijken of zich wél eerst te verdiepen in een encyclopie m.b.t. geschiedenis/ cultuur/ etnische groeperingen van een land voordat ie als een redneck uit de heup kucht…wat wil je nog meer? Hij zit nog in de wittebroodsweken Steeph, geduld. “We will be implementing this policy in full soon”.

  Dalijk zeg je nog dat het geen echte neger is…

 4. 9

  @8: beetje vreemd artikel. Ten eerste stond Bush erom bekend alleen maar vragen te gunnen aan vriendschappelijke journalisten (kritische journalisten kwamen in het gedeelte dat bekend stond als ‘Siberia’). Ten tweede zou ik Major Garret van Fox niet willen omschrijven als een voor Obama ‘vriendschappelijk journalist’.