1. 2

  lol – inderdaad. Die oen verdient een eigen dag op Sargasso. Pieter De Crem -bijgenaamd: Crembo.
  Al was GeenStijl ons voor: herinner je die rel met Crembo en de Nederlands-Belgische serveuse in New York. In de afwikkeling verklaarde Crembo dat hij ervoor zou zorgen dat er ‘niet zomaar op het internet mocht gepost worden’.

 2. 4

  Wetenschappelijk onderzoek, lamenielache. Claimen..paaltje plaatsen..milieuding neerzetten om later in de grond te mogen ploeteren tijdens de verdeelvergadering vanwege het onderzoek om dan de fauna/flora te gaan verpesten.. energiedragerhonger.

  Wetenschappelijk onderzoek, net als “japanse” walvissen..MY ASS.

 3. 5

  Ze hadden een paar koninklijke toeristen kunnen sturen, Vorige week een reportage gezien op canvas best een indrukwekkende onderneming. Duur grenspaaltje misschien, ik geef het het voordeel van de twijfel. Ze proberen tenminste wat, mijn tenen zijn nog krom van Plasterk’s homevideo’s. Behoed het ijs met grote vrees.

 4. 8

  Proficiat!

  Iets waar Begië terecht fier op mag zijn en de resultaten zullen snel gekend zijn. Zeker met zo’n voortvarend wetenschapper en ervaringsdeskundige als Alain Hubert. Ben blij dat deze traditie met Antartica wordt voortgezet.
  En dan nog zo’n goedkoop project (3 maal goedkoper dan het Duitse!)

  Groetjes ginder!
  Henricus

 5. 9

  Het bezoek van Crembo (een man die zijn eerste beleidsnota nog steeds moet schrijven .. Hij loopt zelfs in de Belgische politiek achterop, kan je nagaan !) daargelaten, vind ik onze basis op Antarctica een van de weinige positieve beslissingen uit de Belgische politiek van jaren ..