1. 1

  Briljante link (dank, heer Horst). Ik had em net na Grobbo geplaatst, maar heb em weer verwijderd. Vind wel dat we vetter uit mogen pakken als pakembeet eerste die hiermee komen (althans via GooglenewsNL vind ik nog niks), morgen staat het NL internot er zeker vol mee. Ik had em zo beschreven (maar beter nog bakt iemand er een posting van…?):

  “Breaking: Hoor Obama losgaan met motherfucking scheldslang, way vuiger dan Balkenende’s badass evil twin & way cooler dan Samuel L”

 2. 4

  Gaan we nu alles afzoeken om Obama te bashen ja? Bush weg = geen nieuws, zoiets? NenouNou?

  Schnade!

  Een president heeft in een verloren moment motherfucking shit ass-hole bitching nigga gezegd..nou en? Dat Moet, ff van je af brullen. Even onversneden vanuit je heup of andere vieze dingen de stoom van den ketel hoor je. Anders vertrouw ik het zaakje sowieso niet, die ingetogen introverte types eten geen brood verder….kijk b.v. maar es naar die oogies van die Ratzinger…WRaah…

  Alleen de naam al..Ratzinger.

 3. 10

  Dit kwam van een audio book waarin hij een van zijn eigen boeken voorleest. Daarin komt een jeugdkennis voor die zulke uitspraken deed, en die leest hij dus voor. Dat is alles. Staat geloof ik ook gewoon op de gelinkte website.