1. 4

  Wil Anouk nu een normale saaie man of een spannende debiel? Met die laatste categorie heeft ze iig al genoeg ervaring..

 2. 8

  Anouk is heel erg onder de indruk van zichzelf. Type succesvolle-ondernemer. Ik kan me er van alles bij voorstellen dat mensen (inclusief mannen) die haar niet sowieso al vermijden als de pest inderdaad een beetje, mjah, “weird” zijn.

 3. 9

  Zesendertigjarige vrouwen (of Anouken) hebben blijkbaar een heel vreemd sociaal milieu, dat ze geen normale mannen meer tegenkomen (de titel is misleidend, ze heeft het duidelijk over haar leeftijd, niet die van de mannen die ze tegenkomt).

 4. 11

  Kweenie hoor, maar het heeft gewoon iets te maken met de mannen die Anouk mee naar huis neemt: type badboy, 1 vrouw aan iedere vinger want rapper. Wake up and smell the coffee, zou ik zeggen.

 5. 16

  Boeiuh! Als ik over relatieproblemen wil lezen pak ik wel een Viva ofzo. Voor de rest schrijven ze maar een liedje erover.

 6. 17

  Helaas, ik moet haar gelijk geven..en het wordt alleen maar erger hoe ouder hoe weirder…. mannen ik zou zeggen… bewijs het tegendeel en laat zien dat het niet klopt!!!

 7. 18

  Sorry 44 dat is onbegonnen werk, Anouk heeft gewoon gelijk. Maar wat ze zegt over mannen geldt ook voor vrouwen :-)

 8. 22

  @44, Ik herinner me inderdaad de normale jaren nog wel een beetje. Nog niet zo gek lang geleden trouwens. Dat waren nog eens tijden. Achachach, die goeie oude tijd.

 9. 29

  Mannen mannen.. hoe zijn vrouwen dan @36?

  Wandelende eierstokken, wat ik U brom.

  @Sikbock..zuigt big time? In abstracte zin toch zeker;)?

 10. 32

  @ Larie; jaja.. Anoek die door een nieuw marketing-strategisch inzicht opeens haar “viva-roots” heeft ontdekt.. Anouk de BNN’ er die ook gaat meedoen in de kwispanels en gaat optreden in the USA bij de TROS… is niks mis mee inderdaad.. * geeft er zelf geen cent aan uit , al zetten ze een pistool op zijn hoofd *

 11. 33

  Anouk ? Ik dacht er wel eens een leuk moppie te horen. En dan nu opeens GS erover heen.
  Is niet cool podomme.

 12. 34

  “mannen van mijn leeftijd zijn allemaal debielen”

  Nee, mannen van haar leeftijd hebben gewoon niet meer dat devote ontzag voor het heilige kutje. En gedragen zich daarom zoals ze willen.

 13. 35

  Voor de volledigheid:

  Debielen

  Ze kan het niet helpen dat ze valt op een bepaald type man. ‘Soms loop je het risico dat iemand niet spoort. Maar liever dat dan een saai, voorspelbaar leven,’ liet Anouk weten. Juist mannen met een kleine kronkel weten altijd haar aandacht te trekken. ‘Ze zijn interessant en nooit saai. Daar hou ik van. En ik zal je zeggen: de leeftijd die jij en ik nu hebben, daarop kom je bijna geen normale man meer tegen. Het zijn allemaal debielen, echt. Iedereen heeft zijn bagage, iedereen heeft een tic.’

  Als sterke vrouw hak je onbewust toch een beetje de kloten van een man af.
  http://www.ad.nl/ad/nl/5602/Muziek/article/detail/2432701/2011/05/17/Anouk-Ik-hak-bij-mannen-hun-kloten-er-af.dhtml

  ..en dit is mijn inziens niet echt lekker voor het imago van Anouk:

  Rtl Boulevard + Anouk = does not compute