1. 2

  Zul je zien dat hierover weer maanden verontwaardiging op verontwaardiging wordt gestapeld… misschien hadden ze beter z’n kop eraf kunnen snijden en het op Aljazeera kunnen uitzenden.

 2. 3

  Die haakjes dat schoot wel door mijn hoofd bij het aanmaken v/d link, maar in het verleden heb ik al eens veel gelazer gehad met speciale leestekens in Waanlinks (bizarre bugs), dus ik waagde me er niet aan. Nu toch geprobeerd en het werkt !

  Geen idee of het een Broodje Aap is. Ergens kan ik me de reactie van die Amerikaanse soldaten ook wel voorstellen, onder alle stress, collega’s verloren door autobommen en dan heb je een van de gasten in handen die hoofdverantwoordelijk is voor een deel van al die aanslagen, tja…

 3. 5

  “Zij uitten hun dreigement op een website waar islamitische extremisten veelvuldig gebruik van maken.”

  Weet iemand welke site dat zou kunnen zijn?

 4. 7

  Neil Cavuto van Fox News legt ondertussen nog een keer uit aan de kijkbuiskindertjes waarom het belangrijk is dat Al-Zarqawi dood is en waarom de Democraten daarover wel eens wat aardiger tegen die arme president Bush kunnen zijn:

  “…the way I see it, we all make mistakes and this president, like the one before him, has had some doozies. But now and then, they do something right — like killing a guy who loved to kill us. That’s pretty good, because he was pretty bad.”

  Sowieso interessant om iemand op Fox News te zien die toegeeft dat Bush ook wel eens dingen fout doet.