1. 2

  Welnee, jullie in China denken zeker dat we hier in de zon liggen, maar dat is zwaar overdreven, vorige week waaide ik al een paar keer van mijn fiets en het regent eigenlijk ook al weer een paar dagen onafgebroken. Die foto van die bejaarde met haar parasolletjes is volkomen belachelijk.

 2. 7

  M.i. mis je heel veel, als ik jouw eigen woorden mag citeren:

  Daarbij verlangt een mens zo af en toe toch naar de meest basale dingen. Een lekkere frisse storm, of zelfs een goeie regenbui,

  ~ GBA.

 3. 8

  @3. Imgikke

  Dat graadje erbij is wel extreem ,maar de consequentie lijktm mij echter niet zo extreem. Persoonlijk ben ik van mening dat in gematigde klimaatzones men zich veel meer zorgen zou moeten maken om veranderende neerslagregimes dan verandering in temperatuur.
  De klimaatsdisuccsie is nogal gefocused op veranderende temperatuur en dat lijkt mij wat kort door de bocht ,maaja probeer dat de media maar duidelijk te maken.