1. 1

  Tijdens de rode terreur werd er ook gewaarschuwd voor fascisme. We moeten dus leren van de geschiedenis en beseffen dat dit zal eindigen in de dood van mensen die links niet moet.

  Er moet ook een onmiddelijke immigratie stop komen, de geschiedenis leert ons namelijk dat Europa geen veilige plek voor niet-blanken is.

  We moeten mensen niks meer leren over het 3de rijk, dan kan er namelijk eentje het idee krijgen om een 4de rijk te stichten.

 2. 4

  Het zal wel weer de overwinnaarsversie zijn.
  Andere versies worden de kop ingedrukt, door ontslag, gevangenisstraf (David Irving), of door afkrakerige boekbesprekingen, onder druk zetten van boekhandels en uitgeverijen.
  Wat dit betreft is er niets nieuws in de wereld, in 1917 ging de man de gevangenis in die in 1916 in een boek aantoonde dat de Britten de eerste wereldoorlog hadden veroorzaakt.
  Wie toch eens z’n licht wil opsteken:
  E.D.Morel, ‘Truth & The War’, 1916, London
  Harry Elmer Barnes, ed., ‘Perpetual War for Perpetual Peace, A critical examination of the foreign policy of Franklin Delano Roosevelt and its aftermath’, Caldwell, Idaho, 1953
  Gerd Schultze- Rhonhof, ´1939, Der Krieg, der viele Väter hatte, Der lange Anlauf zum Zweiten Weltkrieg’, München 2003, 2006
  Patrick J. Buchanan, ‘Churchill, Hitler and “The unnecessary war”, How Britain lost its empire and the west lost the world’, New York, 2008

 3. 5

  “Het zal wel weer de overwinnaarsversie zijn”

  volg jij @RealTimeWWII, ik denk het niet want anders had je geweten dat er ook aandacht is voor de persoonlijke ervaringen van de Duitsers.