Reacties (18)

#1 weerbarst

geen apples van kopen

 • Volgende discussie
#2 Necrathex

Met spoed?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Brynnar

Veel mensen hebben niet gevraagd om op enige wijze onderdrukt te worden door een politiek of religieus regime. Laten we niet vergeten dat alle slachtoffers gewone, normale mensen zijn. Gezinnen, vaders, moeders, kinderen. Met gewone alledaagse zorgen over geld, familie, politiek en zorg. Met werk, school, vrije tijdsbestedingen. Kinderen die buiten spelen. Families die al in armoede leven en het nu moeten stellen zonder eenvoudige basisbehoeftes als schoon water, voedsel en een dak boven hun hoofd. Sommige dingen zijn universeel. De meeste Pakistani zijn gewone mensen, net als u en ik.

Maar nee hoor, meer dan 80% van de Nederlanders zien maar wat graag kinderen creperen, puur om een discutabel regime (waar zij ook niet om gevraagd hebben) of directeuren van hulporganisaties te dwarsbomen.

Ik word daarom echt kots- en kotsmisselijk van sommige reacties die ik her en der lees. Weerzinwekkend! Een greep uit de WALGELIJKE reacties van medelandgenoten, waarvoor ik mij diep, diep schaam:

http://www.spitsnieuws.nl/archives/media/2010/08/actie_voor_pakistan_gestart.html
“Geen Geld Voor Talibanië.”
“Stuur maar een paar paketten met varkensvlees…..ik doe lekker niet mee. En als er nu weer een verdubbelaar komt moeten we echt ff met hooivorken en fakkels naar onze Sinterklaasminister.”
“Pakistan DE bakermat van terrorisme!! Geen rooie rot cent krijgen ze van mij. Laten we eerst zorgen dat er geen voedselbanken meer nodig zijn in Nederland!!”

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/08/moslimbroeders_hier_pakistan_k.html
“Geen rottige rotcent van mij zal naar dat kut-land gaan.”
“Ik heb vandaag al een broodje döner naar een onzedige vrouw gegooid, dus ik heb mijn steentje al bijgedraagdt.”
“De zielige kindertjes van nu zijn de haatzaaiers over 10 jaar. Laat ze zichzelf maar eens bedruipen. Wel geld voor kernwapens maar geen geld voor een fatsoenlijke dam of infrastructuur.”
“Van mij krijgt dit middeleeuwse uitschot dus helemaal niks. Allah wil dat ze kreperen dus zullen ze dat ook doen.”
“Hoe langer die fundi’s zich met deze waterramp moeten bezighouden hoe minder fundi’s ze naar Afghanistan kunnen sturen! *dikke middelvinger naar zielige 555 reclames & andere bullshit opsteekt*”
“Geen cent, ook niet voor de aardige Paki’s. Dit is namelijk Gods wil. Begrijpen wij de signalen dan niet en willen wij Gods werk teniet doen?”
“Vanavond even een zender opzoeken waar niet al deze nep verhalen over Pakistan worden vertoond. Nepverhalen? Yes, want de ware gruwelijke kant van Pakistan met hun Christenvervolgingen, homo-haat, haat-demonstraties, steun aan de Taliban en aanslagen overal in de wereld wordt natuurlijk niet verteld. Wel worden beelden van kleine kindjes met grote oogjes verzameld. Zo wordt ons een verkeerd beeld van Pakistan voorgeschoteld.
*ga lekker funniest home-video’s kijken*”
“Laat ze lekker pompen (of verzuipen), hebben ze ook ff geen tijd om de rest van de wereld te terroriseren. Succes daar! *houdt hand stevig op de knip*”

http://www.telegraaf.nl/binnenland/7485342/__Ruim_16_miljoen_voor_Pakistan__.html?p=14,1
“onze eigen ouderen kunnen af en toe niet eens gedouched worden omdat er te weinig geld is voor genoeg verzorgend personeel maar we kunnen wel 16 miljoen sturen naar een land waar het nog maar de vraag is waar het terecht komt …zucht dit is de wereld op zijn kop!! ”
Dat is nog eens relativeren. Dat onze bejaarden een keer niet gedoucht worden is erger dan tientallen miljoenen door ziekte en honger bedreigde mensen.
“Van mij krijgen ze ook niets. Helaas wel weer via de regering (van mijn belasting centen). Moeten ze maar in Pakistan geen oorlogje willen voeren. ”
Daar hebben die creperende kinderen toch geen boodschap aan?

Ach, het is te erg om alles te citeren. Nederland is ziek, zwaar geestesziek, volledig verrot. Collectieve euthanasie bij al die azijnpissers (en dan durven ze de Volkskrant nog Azijnbode te noemen) is een mogelijkheid die ik bijna serieus zou gaan overwegen. Twee vliegen in één klap: alle azijnpissers weg en overbevolking tegengegaan.

Dit Nederland is Nederland niet meer.

Mvgr – B

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 ms

Maar Brynnar toch.. Fantasieen over het euthanasieren van onwelgevalligen? Ja, van “80%” van de Nederlanders? Euthanisieren van wat “ziek, zwaar geestesziek, volledig verrot” is?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 lmgikke

@3

Jep zo zit de wereld in elkaar. en dan is straks de taliban de enige die hen wel helpt. Kun je de bevolking daar het dan kwalijk nemen dat ze hen gaan steunen? de taliban is dan de enige die wel om hen geeft. Met meer terrorisme tot gevolg etc.. vicieuze cirkel naar beneden. Zo zorgt de terrorisme hype er van zelf voor dat er ook echt meer terrorisme komt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Bismarck

Ik ben toch benieuwd wat de omschrijving was bij de donatie aan 555 Haïti.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 CaAl

@3 Zieke quotes inderdaad, vooral die van jezelf aan het eind.

Daarnaast vraag ik me af of ‘men’ 10, 20 jaar geleden niet gelijksoortige zieke uitspraken deed. Het verschil is dat men ze toen alleen tegen de buurman en in de kroeg zei, en nu openbaar maar via een nickname op de harde schijf van een server

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 zmoc

@Brynnar, #3 De meeste Pakistani zijn gewone mensen, net als u en ik.

Dat is natuurlijk onzin. Pakistani zijn geen gewone mensen en al helemaal niet net als u en ik. Iedereen die wel eens Pakistaans heeft gegeten, weet dat deze mensen culinaire currygoden met loden smaakpapillen zijn die u keer op keer tot tranen toe weten te roeren met hun onwaarschijnlijke spijzen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 Hal Incandenza

@0
Je moet er wel P(555) voorzetten anders komt het niet aan…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#10 Brynnar

@4: Bij wijze van spreken uiteraard…

@5: De Taliban is nog zieker van aard, dat zonder meer. Dergelijke groeperingen staan helaas ook te hulp te bieden, maar dan moet de arme Pakistaan(se) eerst uitgebreid zijn/haar zonden “wassen”, want uiteraard is de watersnood een door Allah gestuurde straf. Uitermate vernederend dat je eerst op je knieën door de bagger heen moet om het voorgehouden brood te mogen bemachtigen. Maar dat mag voor ons geen reden zijn om de bevolking te laten creperen en ons geld in de (toch al tamelijk gevulde) zak te houden.

@7: Dank je :)

@8: Ik ben nooit dichter bij Pakistan gekomen dan het dorpje Sam (nabij Jaisalmer in Rajastan, zo’n 50km van de Pakistaanse grens). Maar als zij net zo begaafd zijn met diverse curries als hun oosterburen (en ik ga er, gezien hun gemeenschappelijke roots wel van uit), dan houd ik mij ten zeerste aanbevolen. In ieder geval stukken beter dan die flauwe bloemkool, saaie aardappelen en een kiloknallende gehaktbal met een kuiltje jus.

Mvgr – B

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#11 Erik

@3 Ach, ik denk niet dat iemand het echt meent, het is enkel een excuus om geen geld te hoeven geven.

Ik geef niks omdat ik graag de wereldbevolking zie afnemen. Niet erg sociaal, wel waar.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#12 zmoc

@Brynnar, #10 Mijn ervaring met de Pakistaanse keuken haal ik ook maar uit de UK:P

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#13 Brynnar

@12: Hoe dan ook, culinair gezien zijn wij een achterlijke cultuur.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#14 Gobi

@3 Wat een onzinbijdrage om met verschrikkelijke uitspraken van jou de verschrikkelijke uitspraken van anderen te veroordelen. Vooral het pathetische en toch wel arrogante “waarvoor ik mij diep, diep schaam” is weerzinwekkend. Het klinkt alsof je je tegenover de buurvrouw schaamt omdat je kinderen iets lelijks hebben gezegd. Lekkere dorpse mentaliteit. Je kan ook gewoon zeggen dat je het er niet mee eens bent, zonder al die kouwe drukte.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#15 Brynnar

@14: Graag gedaan.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#16 gronk

@14: ik vind ’t eigenlijk wel een prima posting. Denk eens na: als je alle telegraafzeikerds deporteert, dan heb je *en* geen gezeik meer over files, en geen files meer. En 9 van de 10 opgefokte gastjes in ’t verkeer zijn ook pleite. Helemaal voor dus!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#17 Brynnar

@16: Markerwaard inpolderen, ze daar naar toe verplaatsen en autonomie geven (laten we het voor het gemak Wilderland noemen). Puur blank, geen moslims, 1250 km snelweg zonder maximum snelheden. Alleen kern- en kolencentrales, maar ze moeten wel zelf voor het afval zorgen. En mocht door eventuele klimaatverandering Wilderland overstromen, dan zeggen we gewoon:

“Stuur maar een paar paketten met halalvlees…..ik doe lekker niet mee. Geen rottige rotcent van mij zal naar dat kut-land gaan. Wilderland DE bakermat van terrorisme!! Geen rooie rot cent krijgen ze van mij. Laten we eerst zorgen dat er geen voedselbanken meer nodig zijn in Nederland!! Onze eigen ouderen kunnen af en toe niet eens gedouched worden omdat er te weinig geld is voor genoeg verzorgend personeel maar we kunnen wel 16 miljoen sturen naar een land dat apartheid in stand houdt. *dikke middelvinger naar zielige 555 reclames & andere bullshit opsteekt*”

Grapje ;)

Mvgr – B

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#18 ms

Brynnar verzint er lustig op los: Eerst een Aktion T-4, nu een thuisland.

Wat zouden jouwdonkere fantasieen” zijn? Ik schat in dat met wat drank erin je democratisch gehalte onder zeeniveau zakt.

 • Vorige discussie