1. 2

  De heteroseksuele man heeft inderdaad wel erg weinig keus… Maar Medy was toch staatssecretaris? In dat geval kan nog een kaart naar Sharon Dijksma worden gestuurd! Niet dat ik daar enige aandrang toe voel…

 2. 6

  Plasterk (als tegenstander van het lesgeven in Intelligent Design en voorstander van onbeperkt stamcelonderzoek) tussen de CU’ers en CDA’ers lijkt mij inderdaad ook uitermate interessant.

 3. 8

  CU zijn volgens mij gewoon hardcore creationisten, die zullen de als ID verpakte versie wel prima vinden, maar verwacht niet dat die term ergens in hun verkiezingsprogramma opduikt.

 4. 10

  Overigens heeft Plasterk ook herhaaldelijk opvallend hard uitgehaald naar de regering omtrent Europa en de Europese Grondwet (waar hij tegen was). Zijn voordracht/benoeming is met voorsprong het meest interessant, inderdaad.

 5. 11

  @10 Hij heeft laatsts in zijn buitenhof collumn nog gezegd, dat hij voor een Grondrechtelijk Verdrag is, maar dan wel eentje waarin meteen zaken als landbouwsubsidies behandeld worden.

  Hij is dus niet principieel tegen, in tegendeel, maar hij wil gewoon een goede “grondwet”.

 6. 12

  Mijn Valentijnskaart gaat naar Marja van Bijsterveldt, de nieuwe Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Machtig interessant CV heeft ze.

  – Op Onderwijsgebied: ze heeft ooit onderwijs gevolgd (verpleegkunde)
  – Op Wetenschapsgebied: helemaal niets.
  – Op Cultuurgebied: Voorzitter geweest van het Rotterdams Hellendaal Vioolinstituut.

  Die gaat alle steun nodig hebben die ze maar kan krijgen. Wat een ontzettend CDA-hoofd heeft ze trouwens! Alsof ze net binnenkomt van het lammeren.