Op grote schaal geheime Amerikaanse missies in Iran

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Op grote schaal geheime Amerikaanse missies in Iran

Seymour Hersh trekt weer eens een beerput open.

0

Reacties (5)

#1 Chris

En Republikeinse en Democratische leiders in het Congres weten er van af…

#2 Teun

Mmmhhh. ik heb er even doorheen geskimmd en het schokkende is niet zozeer dat er militaire acties in Iran zijn -die vooral uit het steunen van radicale minderheden bestaan- maar dat de Bush strategie en de executive power-opstelling van de administration nu van binnenuit openlijk ter discussie gesteld en aangevallen worden.

#3 bougeluk

ongetwijfeld zullen we binnenkort horen dat iran in staat is om binnen 1/2 uur een kernaanval op zijn buren uit te voeren en daarom het regime weg moeten. de bron van de info……the minority Ahwazi Arab and Baluchi groups and other dissident organizations.

#4 prometeus

@3 Het ‘leuke’ is dus dat heel veel mensen, zelfs tot hoog in de executive branch die tot nu toe een beetje meegelopen hebben, daar niet meer in mee willen gaan. Daar gaat het artikel juist over. Zie ook alle boeken die uitkomen van mensen die hun straatje schoon willen vegen: van generaals tot Witte Huis woordvoerders.

#5 bougeluk

@4 je hebt gelijk, het artikel gaat over de weerstand tegen heimelijke acties. maar het congres heeft kennelijk 1ste ingestemd met deze acties en het is over het algemeen bekend dat delen van witte huis, geheime diensten en NSC altijd een stapje verder gaan dan wat bij het congres bekend is. schoon vegen van eigen straatje past eigenlijk ook hierin. bush zal binnenkort vertrekken en de irakse verhaal is een grote mislukking geworden. dus……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*