Agnes Kant nieuwe fractievoorzitter SP

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Agnes Kant nieuwe fractievoorzitter SP

Heel SP’erig opgelost allemaal.

0

Reacties (4)

#1 Arnoud

Er zijn maar weinig partijen die het echt anders doen, vrees ik. Gezien de voorbeelden waarbij er twee kandidaten zijn, wellicht ook begrijpelijk?

#2 KnapZak

Het is een logische zaak.

Van Bommel heeft een slechte reputatie. Maar ik zie niet wat daar het probleem van is; dat hebben Ruud Lubbers, Berlusconi en die fransman ook.

Jan de Wit heeft het charisma van een wassen beeld, Remi Poppe is te oud, van Raak is te jong. Irrgang is ook te jong.

Ik vind zelf van Raak de meest sympathieke en die kan het nog ver schoppen. Irrgang kan nog wel wat bijgespijkerd worden qua interactie met zijn medemens maar gaat zeker een hele interessante toekomst tegemoet.

Tiny Cockx is een goeie maar geen kijkcijferkanon, idem geldt voor van Heiningen; zijn goede organisators op de achtergrond.

Jasper van Dijk is ook wel een goeie maar te onbekend.

Krista van Velzen wordt misschien nog wel een leuke minister van defensie (na de revolutie dan).

Kant is op dit moment gewoon de beste keus en volstrekt logisch dat ze dat de SP fractie dat ook inziet. Ik zie het terugtrekken van andere mogelijke kandidaten dan ook niet als een gebrek aan democratie, zoals Joost hier lijkt te doen, maar gewoon puur rationeel handelen. En het belang van de partij staat wel voorop en niet de ego’tjes of de centjes en het kiezen van een fractieleider wordt volgens mij nooit en plein public uitgevochten door geen enkele partij.

Dus.

#3 Ab

“Heel SP’erig opgelost allemaal.”

Kinderachtig…

#4 Basszje

Zie Knapzak op #2, dit viel te verwachten inderdaad. Krista zou ook een goede zijn, maar is wellicht af en toe wat al te radicaal. Alhoewel ik daar geen moeite mee heeft zullen bij een aantal mensen dan hun lapje vlees overdwars blijven steken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*