Melpunt doet aangifte tegen Wilders

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Melpunt doet aangifte tegen Wilders

Beweringen zouden discriminerend zijn.

0

Reacties (8)

#1 Obscura

Kijk aan! Het Meldpunt weigerde eerder nog pal te staan voor mijn melding tegen Geert Wilders, toen hij zijn ’tsunami’-uitspraak deed. Wetende dat hij dit mocht zeggen, heeft hij de tsunami-vergelijking tijdens de gehele verkiezingscampagne herhaald en scheppen er bovenop gedaan.
En nu zou het opeens wel aangepakt kunnen worden?

#2 prometeus

Deze aangifte is sowieso zinloos. Ik ben voor een cordon sanitair. Niet van de politiek en media – Wilders moet gewoon kunnen zeggen wat hij wil, maar meer een moreel isolement op het moment dat hij begint te rellen om het rellen.

Als die motie nu gewoon in stemming genomen was en met 141 tegen 9 verworpen was, dan is dat toch een veel sterker signaal dan wat er nu gebeurd is. Dan had Verbeet achteraf altijd nog kunnen zeggen: “let u de volgende keer op uw woorden, meneer Wilders. Het parlement is blijkbaar niet van dit soort voorstellen gediend.”

Als we er dus allemaal onze schouders bij ophalen dan stopt onze nationale puber-politicus met Calimero complex vanzelf met stampvoeten.

#3 Obscura

Geheel mee eens, voor wat betreft de Tweede Kamer en Gerdi Verbeet.
Maar de samenleving kan toch ook niet straffeloos toezien hoe iemand met leugens en verdraaiingen bevolkingsgroepen tegen elkaar ophitst. Daarom vind ik het toch goed dat er nu aangifte tegen hem is gedaan, iets wat mij zelf dus niet gelukt is.

#4 Mark

Het gaat blijkbaar om nieuwe uitspraken:

“We willen genoeg. De grenzen dicht, geen islamieten meer Nederland in, veel moslims Nederland uit, denaturalisatie van islamitische criminelen.”

Wilders laat door middel van deze uitingen volgens het MDI zien dat hij moslims als groep als inferieur beschouwt en deze minderheidsgroep uit Nederland wil verwijderen.

#5 ali

begrijp die wilders echt niet eerst vraagt moslims om aan te passen. en daarna beledigt hij ze zwaar kwetsend nogwel.nou veel berijkt hij hoor: geen hond zal naar hem luisteren. het is eerder een uitdaging voor moslims om wilders en zijn mannetjes in tegenzin van hen om met barbaars moslim gedrag te verschijnen. volgens mij houdt hij z’n mond niet dicht tot hem iets aangedaan wordt.

#6 ali

(volgens mij houdt hij z’n mond niet dicht tot hem iets aangedaan wordt.)

ALTHANS IK ZELF ZOU HEM NOOIT WAT AANDOEN.

#7 Mark

Het is niet zo dat “niemand” naar hem luistert. Hij heeft 9 kamerzetels!

#8 knut

“7 en dat met iron rita nog bij de vvd!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*