9/11 was een inside johoooob…….

jankende eagle Om mij wat werk uit handen te nemen gaat het Zapruder channel op VK Mag een maand lang bewijs leveren dat 9/11 een inside job was. Niet echt schokkend want het is al lang mogelijk om 24/7 jaar in jaar uit bewijzen te leveren dat 9/11 een inside job was. Daar heb ik zelf ooit een paar jaar van mijn leven aan vergooid. Sommige mensen snappen niks en zullen het na de VK aktie ook nog steeds niet begrijpen, anderen echter zullen hun ogen openen. Ooit komt dit akkefietje goed, trust me. Enfin, klachten over dit “USA-bashen” deponeert u dus daar en niet hier. Don’t shoot the pianoplayer en zo.

 1. 1

  Mwah, die verhalen zijn me net ff een slag te “mooi” om waar te zijn. Er zouden met zulke doelen aanzienlijk eenvoudiger methoden te bedenken zijn voor Bush en consorten. Zoals ze Osama Bin Laden jaren hebben betaald om ongein uit te halen, hadden ze nu ook eenn ander kunnen betalen. Of misschien hebben ze juist Osama Bin Laden daarvoor betaald, zodat ze achter Saddam Hussein aan konden en is het allerminst toeval dat ze Osama Bin Laden niet “gevonden” hebben. Ik denk dat je bewijzen voor complottheorieën stevig moet wantrouwen, zeker als ze uit Amerika komen. Als ze érgens van complottheorieën houden. Elvis leeft en wordt samen met Marilyn Monroe vastgehouden door de CIA omdat hij aliens gezien had en dat bekend had willen, dat werk…

  Kortom: er klopt van alles niet aan het WTC-verhaal van de Amerikaanse regering, maar om dan meteen het tegenovergestelde sterke verhaal te gaan geloven…

 2. 2

  Persoonlijk vind ik dit erg in de buurt komen van een holocaust ontkenning. Het woord neo-fascist zouden sommigen zonder meer in de mond nemen bij dit soort posts. Maar goed, het is Amerika en Bush en dan mag alles van sommige types, ook als het om de moord op 3000 onschuldige mensen gaat. Gefeliciteerd DP, je hebt een nieuw hoogtepunt in je morele zelf-genoegzaamheid bereikt.

 3. 5

  “Persoonlijk vind ik dit erg in de buurt komen van een holocaust ontkenning.”

  Gefeliciteerd Caprio, je hebt een nieuw hoogtepunt in je morele zelf-genoegzaamheid bereikt. Ik lees nou al maanden met heel veel groot plezier en rooie oortjes http://www.alt-f4.org en dit komt nergens in de buurt van een holocaustontkenning.

 4. 6

  Persoonlijk vind ik dat Caprio uit zijn nek kletst.
  Vanzelfsprekend kan je de ontkenning van duizenden ooggetuige-verklaringen, menselijke resten, feitelijke waarnemingen en getuige-verklaringen van de daders zelf in een tijdperk dat foto manipulatie nog in haar kinderschoenen stond, niet vergelijken met een verschrikkelijke gebeurtenis waar we alleen weten dat er mensen met een vliegtuig het WTC en Pentagon (oh nee, dat weten we al niet zeker) binnen zijn gevlogen. De enige bewijzen worden gegeven door een regering die bewezen regelmatig liegt om haar eigen agenda te ondersteunen.

 5. 8

  @DP#4

  Nee, DP, dat gaat ie niet doen als ie een vent is. Net zoals je koorstig uit hun nek lullende neo fascisten (Let maar op. Het duurt niet of: “9/11 was een complot van het joodse grootkapitaal!!“..) gaat proberen te overtuigen. De wereld is erg groot en iedereen heeft maar beperkte tijd. Die kunnen we, ook al kruipt het bloed vaak waar het niet gaan kan, beter gebruiken dan naar overspannen fantasietjes te luisteren.

  Wie zich diskwalificeert valt af als serieus te nemen bron.

 6. 9

  @DP: Pas maar op, er zijn schriftgeleerden die nu aan het tellen zijn. Bij openbare vermelding en dat drie maal heb je de ‘dingen’ aanvaard en zullen al je acties en niet acties gewogen worden met het Boek in de hand.

  Ik doel op je niet geheel verstandige vermelding van wat volgt na “enzo.” dat is een gevoelige kwestie.

  (zou het weghalen, het tast de lijn van je post niet aan..goed bedoeld ‘advies’)

 7. 12

  Ik las vorige week ofzo een citaat opgetekend uit de mond van vice-president Dick Cheny, Republikein, ex- CEO van Halliburton, een venture -kapitalist met lange, zeer lange vingers. Allemaal vrindjes van elkaar ,van de beurs, uit de partij, uit de uni (YALE), uit de politiek. Een soort unisono koor. Naja, die Cheney gaf in dat citaat in halve bewoordingen zelfs toe dat Bin- Laden e.e.a. niet op sjouw gezet kon hebben. Wat er van waar is, ik weet niet of dat nu nog zo actueel is. Het is wat , 4-5 jaar gelee ? 2001 -2006.

  Tweemaal OS zonder kidnap, bommen.
  Fortuyn, v.Gogh
  Tsetjenie
  Indonesie
  Madrid
  Londen
  Autobommen
  Softe ‘revoluties’ in oostbloklanden
  China’s opmars en verguizing ( heren, het gaat toch om groei en succes)
  Japan en corruptie
  Azie’s degeneratie
  De klimaat effecten
  De ziekten in het vee en gewassen
  Genocide in afrika, oorlog ,armoede, drugs ,dope, wapens, sex for money,aids, massale deprivatie en om de dag een nieuwe crisis om de wijze mannen van de straat en uit de vuurlinie te houden.
  De schone schijn en het ware aangezicht van waarheid, schoonheid, recht en vrijheid ,het fijnzinnige, de boom van kennis en goed- kwaad, het is misschien wel te laat om hoop en illusies te kennen en rest er niets anders dan het lot in de handen van de raadselen der tijd te leggen en te zeggen, knijp me, zeg me dat ik besta want ik voel het niet meer.

 8. 14

  Al die websites die een Amerikaans-Bushiaans complot achter 911 zien hebben mij niet kunnen overtuigen, ze verstikken zichzelf in hun eigen vernauwde wereldbeeld. Ze hebben vaak een grotere tunnelvisie dan de meeste gelovigen en zijn alleen opzoek naar zelfbevestigende argumenten en feiten.

  Verder vind ik de foto linksboven op Zapruder niet getuigen van goede smaak. Volkomenkut moet zich helemaaal niet begeven op dit soort pseudopolitiek terrein en gewoon doen waar ze goed in is: commerciële viral media campagnes pluggen ten faveure de pornoindustrie. Ieder zo zijn specialiteit.

 9. 16

  @DP

  Osama bin Laden heeft opdracht gegeven om vier vliegtuigen te kapen en twee daarvan in het worldtrade centrum te vliegen, een daarvan op het pentagon te laten neerstorten en een daarvan het witte huis te laten raken als terroristische aanslag op wat hij het rijk van het kwaad acht.

  Zeer overtuigend verhaal vind ik.

 10. 17

  Nee Pelayo, je weet toch dat gat in het Pentagon was veels te klein voor een vliegtuig, sla het internet er maar op na! Het was de Amerikaanse regering die haar eigen onaantastbaar geachte bastion tot ontploffing bracht met een bom, ondertussen werd met een supersonische paraglider over het Pentagon gevlogen zodat de mensen op de straat dachten dat er een vliegtuig neerstortte.

 11. 18

  Alsof destijds de figuur Oswald alléén al niet genoeg was. Een achteloos terzijde gelegd Zapruder- achtig amateurfilmpje of foto zou misschien inderdaad nuttig kunnen zijn.
  En,..waarom geen on- site foto’s vrijgeven van brokstukken 757 (en 93) en gevel Pentagon? Of beelden beveiligingscamera’ s rond Pentagon? enz.
  Sluit je in ieder geval medeplichtigheid uit. Oogjes dicht gedaan is dan weer een ander verhaal.

 12. 19

  Misschien kijk ik naar ander zenders maar ik heb destijds wel degelijk een beveligingscamera van het Pentagon gezien waarop je kon zien dat het een vliegtuig was.

 13. 20

  @Carlos

  Die waren fake! Natuurlijk waren die fake Die waren bedoelt om het Amerikaanse publiek rijp te maken voor oorlog.

 14. 21

  Caprio,…ik bedoel de vlak na de inslag door FBI in beslag genomen tapes van omringende (winkel)panden en file- cameras op de naastgelegen free- way.

 15. 23

  Nee nu weet ik het: de Amerikaanse regering regelde twee vliegtuigen om in het WTC te vliegen en eentje voor het Witte Huis. Toen was de subsidiepot leeg (subsidiepot voor Duistere Complotten) en konden ze geen vierde vliegtuig betalen om het Pentagon te vernielen. Dus moesten ze goedkope semtex van de Joegoslavische maffia kopen en vandaar al dat gedoe met die camera’s rondom het Pentagon…

  dammn… het is allemaal zo voor de hand liggend als je maar even buiten je hokje durft te denken…

 16. 25

  @ #16 Dan in ieder geval met medeweten van de regering, CIA en NSA. Alle systemen plat en opdracht om niet te reageren zoals gebruikelijk?

  Er is gerede twijfel om het officiële verhaal niet voor zoete koek aan te nemen…

 17. 26

  Waarom beginnen jullie niet de 9/11 conspiracy myth debunk maand ? Ik ben zeer benieuwd naar reacties van Carlos, Caprio, Pelayo en de anderen op de individuele onderwerpen mbt 9/11 welke op VK aan bod zullen komen. Reken maar dat VK niet zal gaan beweren dat Elvis leeft. Dus dat jullie die mythe al ontzenuwd hebben om jullie argumenten kracht bij te zetten voegt weinig toe. Ook mij fascist noemen of holocaustontkenner schiet niet op en doet jullie zaak geen goed.

  Overigens weet ik dat het kleine gat in het Pentagon samenzweringkje door veel serieuze samenzweringskenners wordt gezien als een afleidingsmaneuvre, evenals vele andere overspannen verhaaltjes bewust verspreid worden met als doel om de serieuze verhalen mede in diskrediet te brengen.

  Het is zaak, en ik mag aannemen dat VK dat gaat doen, om het kaf van het koren te scheiden en alleen met serieuze zaken te komen.

  Als jullie een vent zijn, dan nemen jullie daar kennis van en als jullie het dan nog een ongeloofwaardig verhaal vinden dan ontzenuwen jullie het hier op sargasso.

 18. 27

  @DP: leuk om er dan seksistische rhetoriek bij te halen. Er zijn blijkbaar mensen die zo’n vernauwd anti-Amerika beeld hebben, zo vatbaar zijn voor vijandbeelden, dat ze zich met van alles en nog wat allieren en daarbij elk moreel besef verliezen: zo allieerde de CPN zich met het Stalinisme, en blijkbaar is het onder die schapen nu net zo bon-ton om het op te nemen voor het Islamo-fascisme. Al-Qaeda wordt een clubje van Che-Guevarra achtige moslims die valselijk beschuldigd worden van de moord op duizenden onschuldige mensen, Hussein wordt een onschuldige dwingeland, Iran word klein duimpje, de doodskampen in Noord-Korea hebben nooit bestaan, etc. terwijl Amerika, waar je volgens mij de ballen verstand van hebt, de duivel zelf wordt, en daar moeten dan die duizenden slachtoffers van 9/11 en hun nabestaanden, die miljoenen in NYC die dagelijks beseffen dat ze zeer waarschijnlijk nog steeds een doelwit zijn, maar even mee leren leven. Ik heb geen boodschap aan dit soort crypt-fascisme van links, vent of niet, bijt jij je er maar lekker op stuk kerel, ik heb van psychiaters begrepen dat vijandbeelden kunnen helpen bij het stabiliseren van instabiele karakters, ik gun het je van harte. Ieder mens heeft recht op geluk, kijk je wel uit voor Amerikaanse heksen en boosaardige Joodse kabouters.

 19. 28

  boosaardige Joodse kabouters

  Ja. En dan krijg je dus het beeld voor je geestesoog van een Ariel Sharon met orthodoxe pijpenkrullen die met een rood mutsje op in de voortuin staan. *met* extragratis kruiwagentje :-)

  Heheh.

 20. 29

  Onduidelijkheden vlucht 757 en 93 levert het nobele werk van circusaap Bush in b.v. Irak toch geen bonus op? Waarom niet ontzenuwen dan?
  Maar van negeren van duidelijke (FBI) signalen en gedoe met put- opties vooraf word je al gauw beschuldigd achter elke bos hout voor de deur spoken te zien dacht ik zo.

 21. 30

  wat een leuke discussie ;-)
  Om tot de eindconclusie te komen dat we nooit alles zullen weten over 9/11 hoeveel vrijdheid van informatie ,volgens sommigen hier, in de VS mag bestaan.

 22. 31

  Inderdaad mailen naar ”The Mythebusters” !:
  http://dsc.discovery.com/fansites/mythbusters/mythbusters.html

  ”Kun je met nauwelijks vliegervaring met een Boeiing horizontaal 2 voet boven de grond (aan) vliegen? En je vervolgens in een 3 verdiepingen tellend gebouw boren, preciés waar door renovatie toevallig weinig personeel rondloopt. En je daarna onzichtbaar wordt?”

  ”Degtyarev Pekhotny”??,…hmmmm (duim en wijsvinger aan kin en fronsende blik). Bent u zélf geen onderdeel van een of ander complot overigens? Ik ruik namelijk áltijd óveral onraad! Al die aliassen en anagrammen op het internet ook!

 23. 33

  Toch wil ik weten of we alsnog terugkeren naar een Brendan Woods systeem nu “al het goud” gestolen is vanonder het WTC

  *rebus: zoek de conspiracy theory erbij*

 24. 34

  Jip, het was ook heel toevallig dat er voor negenen nog relatief weinig mensen aanwezig zijn in de WTC torens omdat al die kantoorklerken eerst hun kinderen naar de crech moeten brengen.

 25. 35

  ..en aangezien de neocons van die family mensen zijn, wilden ze natuurlijk alleen die kinderloze homoseksuelen treffen die wel voor negenen op het werk zijn.

 26. 37

  Ongeacht mijn mening over deze fruitige complottheorietjes, is het mijns inziens wel duidelijk dat Caprio in het geheel geen argumentatie weet te geven, waardoor hij vlucht in het geven van dooddoeners en extremismen. Zoals een klein kind zijn handjes op zijn oren legt, zijn oogjes dichtknijpt en hard gaat zingen om de realiteit buiten te sluiten.

  Zing maar hard door, Caprio!

  Persoonlijk durf ik niet een van beide meningen stellig te ondersteunen. De VS regering is nou bepaald niet een voorbeeld van integriteit en dat Bush en Cheney er een geheime agenda op nahouden (al dan niet gevoed door de grootste sponsors van deze regering), lijkt me duidelijk.
  Ik zou me zelf kunnen voorstellen dat in het geval van betrokkenheid van de VS regering, de betrokken daadwerkelijk oprecht denken dat ze hiermee het landsbelang dienen… sacrifise a few for the good of the country. De enige methode om een nieuw veiligheidsbeleid erdoor te krijgen om te voorkomen dat ze straks met een grootschalige nucleaire/biologische aanval geconfronteerd worden.

  Ik weet niet of het zo is, maar ik kan het niet uitsluiten. Er is teveel gebeurd in het verleden en ook na 9/11 om zoveel vertrouwen in de VS regering te hebben. En ook 9/11 zelf heeft aardig wat ‘raadsels’.

  Maar moslim-fundamentalisme is natuurlijk geen verzinsel maar een keiharde realiteit. We hebben in Europa er genoeg ervaring mee, geen reden waarom 9/11 niet ‘gewoon’ een terroristische aanslag is geweest.

  Maar een van de mogelijkheden blind uitsluiten zoals Caprio doet… nee, dan ben je mijns inziens naief en blind voor de realiteit. Maar goed, dat schijnt gelukzalig te zijn en daar is veel voor te zeggen.

 27. 38

  Jort, dat klopt de Amerikaanse overheid is in het verleden in staat gebleken tot smerige trucs (welke regering niet?). Maar vooralsnog komen al die alternatieve (complot)theoriën mij veel onwaarschijnlijker over dan de algemeen aanvaarde.

 28. 39

  Persoonlijk denk ik nu ook wel dat er eenvoudiger manieren zijn om mensen zoveel schrik aan te jagen dat ze meegaan in een oorlog en een aantal gekke weten meestemmen.

  Dit was waarschijnlijk wel de snelste. 2 vliegers in een op een symbool laten crashen.

  Nuja ik deel Carlos’ mening. Je kan van geen van beide verhalen zeker zijn.
  Wie weet was het wel beide. Terroristen die op de WTC crashen en een CIA agent die denkt, tis de moment om Pentagon ook aan te vallen.

 29. 40

  Precies, de Amerikaanse overheid is niet één ding, ze bestaat uit honderden personen met ieder aardig wat macht op specifieke terreinen. Soms ontstaan wellicht kleine kortstondige samenwerkingsverbanden waar de president of de ministers niks van (hoeven te) weten.

  ‘Het negeren van signalen’ al dan niet bewust acht ik vooralsnog als de meest geloofwaardige verklaring. En toen 911 gebeurde kwam het Bush wel erg goed uit. Maar soms komen gebeurtenissen wel vaker goed uit zonder dat er een oorzaak-gevolg relatie hoeft te zijn. De planning van 911 viel overigens grotendeels in de Clinton era. Een vriendelijke intelligente president met een verzoenende kijk op de wereld, zeker geen oorlogshitser.

 30. 41

  Tja het meest vreemde vind ik toch hoe politiekers kunnen veranderen.
  Als we Sharon nemen bijvoorbeeld. Hij is gestart als havik der havikken maar nu aan het einde werd hij uitgespuwd door zijn eigen partij om teveel opzoek te zijn naar vrede op een manier die helemaal haaks stond op zijn oorspronkelijke overtuigingen.

 31. 42

  Uiteraard weten wij ook niet precies wat er gebeurt is (en ik kan me dan ook weinig voorstellen bij de persoonlijke inzet van sommige hier), maar ik weet één ding:

  De meeste complottheorieën gaan uit van een wereldbeeld dat niet klopt: dat van de staat (of een andere organisatie) als een zorgvuldig werkende machine die een taak efficiënt weet uit te voeren zonder dat er mensen uit de school klappen of tegensoortige bewijzen opduiken. In werkelijkheid is, zoals we allemaal weten, het achter die gouden muur (dit is de eerste en laatste keer dat ik Mulisch zal citeren) het een brute chaos van mensen die het over de meste dingen niet eens zijn, laat staan in staat ze met een dergelijke precisie uit te voeren.

  Ik bedoel, als de Amerikaanse overheid zoiets zo goed kan organiseren, dan moeten de gezondheidszorg of de pensioenen een koud kunstje zijn.

  Er zullen vast wel wat dingen zijn die niet pluis zijn, dat is bij de Amerikanen altijd zo, maar we moeten naar mijn mening zo min mogelijk afwijken van de wet van Ockham: geen axioma’s introduceren als dat voor de verklaring niet nodig is. De 9-11 conspiracy thinkers hebben mij nog niet kunnen overtuigen dat er een verschijnsel is dat niet te verklaren blijkt met de gangbare en geloofwaardige theorie. Maar dat kan altijd komen…

 32. 45

  @EVH
  Vadaar mijn post over de CIA-agent die gewoon gebruik maakt van de situatie.
  Zoals Carlos zegt, de Amerikaanse overheid is meer dan enkel de President en zijn gevolg.
  En daarbinnen worden geregeld verbondjes gesloten die dit soort zaken wel kunnen organiseren.

  En de reden waarom dit wel lukt en bijvoorbeeld gezondheidszorg is omdat hier heel veel geld achter zit dat door mensen met macht kan verdient worden. Daar waar de gezondheidszorg iets is dat aan die mensen met macht juist geld gaat kosten.

  Voorbeelden van zaken waar de staat erin slaagt dingen geheim af te handen

  1) Moord op JFK
  2) Missies in Cambodja tijdens de vietnamoorlog
  3) Fake berechting van Tchautchesku
  4) We zijn er in 1944 zelfs in geslaagd meer dan de helft van de Duitse legerleiding te laten geloven dat de aanval in Calais en niet in Normandië ging doorgaan. Als dat geen sterk organisatiestaaltje is weet ik het ook niet.

 33. 46

  Dit soort posts zijn (indien serieus bedoeld, en daar lijkt het bij DP wel op) een award winning log onwaardig, maar dat hou je toch, dus waar hebben we het over.

 34. 47

  @Woef: Hang ervan af hoe je er tegen aan kijkt. Zo zijn de meeste mensen consument en hebben geen idee wat er achter de schermen bij, bijvoorbeeld een optreden, allemaal gedaan is en wordt.

  Gaat allemaal vanzelf, denkt men als men uberhaupt denkt en vaak is klagen de enige reactie als men denkt..te weinig ple’s etc.

  Zo ook in de politiek. De maatschappij bestaat uit lagen die elkaar niet per se hoeven te raken maar elkaar stevig beinvloeden. Ik heb anderen nodig mij attent te maken op wat er speelt in de tussensferen.

  Zo bekijk ik de post en “daar hebben we het over”.

 35. 48

  Inderdaad larie van woef, larie. En daarom eis ik!:.. en ik ben daar héél gek in, vrijgave foto’s vlák na de inslag inclusief wrakstukken 757 en 93,…inzage tapes beveiligingscamera’s,…en VOLLEDIGE transcripts zwarte dozen! Om over alles wat in ándere stiekeme stinkende dozen zit maar te zwijgen!
  En nog iets. Het BEGRIP toeval bestaat niet! Anders zegt iemand dalijk nog dat Mohammed of één van die andere satanische snuiters erachter zat!

 36. 50

  Blijf erbij dat als ze daar al te lui/politiek onwillig zijn om het echte verhaal uit te zoeken officieel, waarom wij er een minuut aan moeten verspillen, nog credibiliteit aan geven. Vooral als je dan paar duizend soldaten moet sturen.

 37. 51

  Nóg serieuzer DP? Best hoor! Als je dan zo graag als roetzwart schaap verder door het leven wil,… moet je d’r ook maar hélemaal voor gaan dacht ik zo.

 38. 54

  Ach welnee. Verwijzen naar wat linkjes kan toch geen kwaad! Bovendien: iemand moet zich toch opofferen? Een tegen z’n wil met maïs volgepropte gans kwaakt toch óók gewoon vrolijk door!

 39. 56

  Inderdaad ”Hell of a job”. En ”Yip-Yip wij doen ons best” En nog vele awards zullen, mede namens de vele fijne collega’s, daarna misschien Uw deel zijn. Achternagezeten met een riek de stad uitgejaagd blijft echter niet uitgesloten.

 40. 58

  Ik denk dat de waarheid over 9/11 nooit echt boven water komt. Niet omdat dat niet kan maar omdat mensen er gewoon helemaal niet aan willen. Stel je voor, je regering die voor je ogen dit soort dingen doet. Dat is voor de gemiddelde Amerikaan gewoon niet te bevatten, laat staan te geloven. Het is veel makkelijker om gewoon het officiele verhaal te ‘slikken’ en niet verder te denken.

  De diverse conspiracy sites zijn niet volledig en tussen de waarheden zitten ook een hoop hoaxes. Dat is fantastisch voor de regering want het is nu enorm lastig geworden de waarheid van de bullshit te scheiden. Wat de waarheid precies is? Ik heb geen idee. Dat de Amerikaanse regering veel te verbergen heeft m.b.t. 9/11 is zeker. Als het officiele verhaal zou kloppen lijkt het mij geen probleem om de zwarte dozen, de in allerleil verscheepte resten van het WTC en allerhande ander bewijs dat het officiele verhaal zou moeten onderstrepen gewoon openbaar te maken. Dit gebeurt echter niet. En dat stinkt, wat er ook wel of niet waar is van alle conspiracy sites.

  Aan iedereen die het blijkbaar niet nodig vindt om op zijn minst vragen te stellen: Slaap lekker!

 41. 60

  w00t! Gaat dat zo makkelijk? ;)

  Maar serieus… ik snap echt niet dat zoveel mensen voor het eerst in de historie 3 stalen constructies in 1 dag in zien storten (waarvan eentje niet eens door iets geraakt was), voor het eerst in de historie geen SNIPPER over zien blijven van een vliegtuig en nog een waslijst onmogelijkheden de revue zien passeren en zich daarna niet eens afvragen of we misschien een ander verhaal dan de waarheid voorgeschoteld krijgen. Het is stomweg ongelofelijk.

 42. 61

  Het gebrek aan kennis van de werking en samenstelling van de Amerikaanse politiek druipt ervan af. Als DP hier een soort links Fox alternatief probeert uit de grond te stampen wens ik hem veel succes, dat verdient hij, hij werkt er hard voor tenslotte.

 43. 62

  Tjee, ben ik nou stapelgek, ik zag die dingen toch erin vliegen via vele filmpjes op het web.(rook al een tijdje niet meer).

  @Marco: Probeer maar eens een botje te vinden na een heftige brand…no way, gesublimeerd.

 44. 64

  O,..zit dat zo met die awards. Allemaal uit dezelfde ruif… en mekaar kopjes geven gaan…
  Firma ”List en Bedrog” woekert, naast het papilloma virus ongetwijfeld, hier dus kennelijk ook?

 45. 65

  @Larie> Bij het pentagon is er helemaal niets gevonden. Bij dat vliegtuig dat na een zogenaamde strijd met de passagiers gecrashed is is ook niets gevonden. Heb je wel eens een plane crash site gezien? Zelfs van brandend neergestorte space shuttles worden nog duidelijk identificeerbare onderdelen gevonden. Zelfs stoffelijke resten van de bemanning! The list goes on and on and on. Maar zoals ik al zei:

  Slaap lekker!

 46. 67

  @Marco: je moet het er mee doen, ik vind dit soort JFK-achtige holocaust ontkenningen echt niet de moeite waard van mijn tijd. Ik woon en werk in NYC, spreek mensen die die shit hebben meegemaakt, en leef elke dag met de waarschijnlijkheid dat er waarschijnlijk nog wel eens wat gebeurd hier. Ik voel me beetje een jood die zich opwindt over neo-nazis, en daar staat het in mijn ogen ook gelijk aan, maar inhoudelijk is dit een lege discussie, roepen om inhoudelijke repliek is een holle frase. Ik voer ook geen religieuze discussies met gelovigen over het bestaan van God.

  Ik vind jullie praatjes veel weg hebben van een bourgeois vervelings therapie, en ik begrijp dat jullie de komende tijd je niet hoeven te vervelen, ik ben blij voor jullie.

 47. 68

  Sorry maar ik vind het tegen het beledigende aan om het met gezond verstand in twijfel trekken van een officieel verhaal dat meer gaten bevat dan een Leerdammer kaas te gaan vergelijken met het ontkennen van de holocaust.

  De discussie blijft leeg zolang je niet ingaat op wat er gezegd wordt. Dat heb je wel goed opgemerkt inderdaad.

  Als ik bijvoorbeeld vraag: “Waar zijn de zwarte dozen van die vliegtuigen?” Dan is dat een reeele vraag waar gewoon een antwoord op gegeven kan worden. Dat antwoord (en het antwoord op een waslijst andere vragen) wordt gewoon niet gegeven. Aangezien je wel degelijk deelneemt aan deze discussie stel ik je dan maar een andere vraag: Wat is er hol aan het feit dat ik graag een plausibel antwoord zou krijgen op bijvoorbeeld de vraag die ik in deze comment aankaart? Leg me dat dan op zijn minst eens uit.

 48. 71

  Mensen, het gaat helemaal niet om het feit dat er kritische vragen gesteld mogen (en moeten) worden over wat er werkelijk is gebeurd op 9/11. Natuurlijk mag en moet dat, niets mis mee, integendeel. Twijfel en verwondering zijn het begin van alle kennis en wijsheid, nietwaar?
  Wat mij echter opvalt is dat de conspiracy lovers niet echt geinteresseerd zijn in de waarheid, maar vooral willen bushbashen en tegen alles zijn wat ook maar riekt naar conservatief of republikeins amerikaans. In plaats te concluderen dat nogal onduidelijkheden te vinden zijn concludeert men: het is een inside job!! Nee, sterker nog, die conclusie is het startpunt en vervolgens wordt alles in het werk gesteld om die conclusie te rechtvaardigen. Waarbij men werkelijk niets schuwt. Logica, feiten en wetenschappelijk onderzoek doen er opeens niet meer toe. Het doet me denken aan de manier waarop in het MO Israel en de joden van werkelijk iedere denkbare misstand in de wereld worden beschuldigd. Ik zie ook een duidelijke overeenkomst met de houding van gelovigen tov. wetenschap en geloof: ze zijn soms uitermate goed in staat om kritische analyses los te laten op bv. de evolutie theorie (niets mis mee, integendeel, zolang het wetenschappelijk gebeurt) maar die kritische houding volledig, maar dan ook werkelijk volledig loslaten als het hun eigen geloof betreft en dan zonder blikken of blozen met een vaag zinnetje uit bv. de Koran denken te kunnen bewijzen dat hun Allah het wereld heeft geschapen (je kunt de meest prachtige voorbeelden vinden op het onvolprezen internet) of in de Koran reeds “nauwkeurig” beschreven is hoe de vorming van planeten in zijn werk gaat, of het groeiproces van een mens. Het is telkens weer verbazingwekkend om te zien hoe mensen van het ene op het andere moment blijkbaar een knop kunnen omzetten, en het zelf niet in de gaten hebben (of niet willen hebben).
  Zoiets zie ik dus ook bij de conspiracy theorieen plaatsvinden: mensen krijgen een verhaal voorgeschoteld dat leuk is opgebouwd en logisch klinkt, maar vergeten kritische vragen te stellen, op zoek te gaan naar de tegenargumenten, en dat volgens mij alleen maar omdat hen precies wordt verteld wat ze zo graag willen horen.
  En het is idd. precies die houding die een award winning log onwaardig is. Vind (ook) ik.

 49. 74

  Caprio
  Al was het alleen maar voor de o.a 330 brandweermensen die het leven lieten,.. tot op DE BODEM dient te worden (trachten) uitgezocht of daadwerkelijk sprake was van (eventueel) zieke spelletjes. Zijn er dus twijfels over wel of geen vliegtuigen,…laat dan on- site foto’s zien van wrakstukken e.d.!! Weet iemand overigens waar de resten van passagiers TWA 757 en 93 gebleven zijn?
  Je zal als familielid e.e.a. 20 jaar na dato vernemen,…neem je alsnog vlieglessen!
  Waterdicht,..ongeacht,…géén twijfels!!

 50. 76

  TRS
  Jip gaat net de deur uit voor een pakje samenzweringstabletten (kroeg). Ik moest van hem nog zeggen dat Bush niet meer dan een strooppop is?? Of ik verstond het niet goed maar,..kan nooit veel goeds zijn.

 51. 78

  @Jip: helaas is dat al gebeurd maar wensen de geachte heren Amerika-deskundigen (wat interesseert hun die hele shit eigenlijk zo als Hollanders??)

  Hier is het rapport overigens:
  http://www.gpoaccess.gov/911/index.html

  Amerika heeft behoorlijk goeie wetgeving op het gebied van vrije informatie garing en openbaarheid van bestuur, maar er zullen altijd wel slimaards zijn die schaduws van addertjes zien.

 52. 80

  @73

  Deal with it???

  Dat is dan wederzijds neem ik aan? Dus ook geen topics en reacties meer verwijderen die je niet aanstaan?

 53. 82

  Maar goed ik ga hard aan het werk aan mijn volgende Bushbash bericht. Kunnen jullie me daar verder voor fascist uitschelden. Want dat schijnt toch wel nummer 1 te staan op de lijst van krachtige argumenten.