1. 5

  Ja inderdaad, niet iedereen is ‘politiek-addict’, “Oh yes we kunnen weer stemmen voor een nieuwe voorzitter van korfbalvereniging De Hoepel, oh how I love democracy!”

 2. 8

  @7: Ik lul liever over (het gebrek aan) macht van het EP dan over een politieke randfiguur in het nederlands parlement.

  Juist de zwakte van het EP verschaft namelijk een legitimatie voor alle afkeer jegens de EU en haar “bemoeizucht”, die naar mijn idee een groot deel van de nederlandse (en andere europese) bevolking ervaart.

 3. 9

  Carlos het is niet alleen dat maar het is sowieso nutteloos dat mensen twee jaar vantevoren weten dat een verkiezing eraan komt (onderzoek is in september 2007 uitgevoerd), al is het de tweede kamer.

 4. 11

  Zelfs de campagnes voor de verkiezing tot keizer van de wereld begonnen geen twee jaar van te voren, en die is iedereen al maanden zat, En dan denken ze dat het Europese publiek twee jaar lang geboeid blijft?

 5. 13

  Nee, nog 1 jaar en 4 maanden om bijvoorbeeld een beweging als Newropeans onder de aandacht te brengen die verregaande democratisering van de EU bepleiten.

 6. 15

  Ze hebben nog niet eens een Nederlander zo ver weten te krijgen hun website te vertalen, dus ze hebben nog wel wat tijd nodig voor ze met het campagnevoeren kunnen beginnen.

 7. 17

  “bestuursleden ons” “kom erbij” “druk versie”

  = babelfish.altavista.com

  & “This page has not been translated into your language?”