Dode door Israëlische aanval op hoofdkwartier Hamas

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

GAZA-STAD – Eén Palestijn is donderdag gedood en dertig anderen zijn gewond geraakt door een Israëlische luchtaanval op het hoofdkwartier van de militante beweging Hamas in Gaza-stad. Dat hebben hulpverleners gezegd.

Lees verder op NU.nl

Reacties (3)

#1 micha

“De aanval volgde op de Israëlische eed om militanten die raketten afvuren op Israël uit te schakelen.”

  • Volgende discussie
#2 ali

ik begrijp de palestijnen echt niet waarom herenigen zich niet en vallen ze Israel niet in een keer aan? als ze op de momentele manier vechten worden ze een voor een langzaam uitgeschakeld. het is te vergelijken met een druppel op een hete plaat:

als je op een gloeiend plaat telkens een druppel laat vallen tot het volle emmer leeg is heeft het geen zin en geen nut. de hete plaat zal elk druppel tot damp maken. maar als je het volle emmer in een keer op het plaat laat vallen zal het wel effect hebben. er zijn 2 miljoen palestijnen in gaza moet kunnen dus maar ja nu begrijp ik het. elk keer als een palestijnse leider komt wordt hij vermoord. wat ik steeds niet begrijp dat er niet eens een tank te vinden is bij de palestijnen. hoe machtenloos zijn ze dan niet? telkens als er in het nieuws bekend word gemaakt dat palestijnse burgers vermoord worden doet dat me denken aan de verhalen van bejaarden hoe zij het hadden in de tweede wereld oorlog.(ik vraag ze altijd hoe ze het hadden uit nieuwsgierigheid). maar ik hoop dat de palestijnen bevrijd ooit worden ik hoop het echt. want toen israel in de handen waren van de arabieren was er in 400 jaar tijd bijna niks aan de hand geweest(behalve dat de joden meer belasting betaalden omdat ze zo rijk waren). maar nu de joden het niet eens 100 jaar in hun handen hebben zijn er meer slachtoffers gemaakt dan men ooit het zou inschatten als er gekeken word hoe ze samen leefden.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 ali

laat me raden jij bent een jood anders zou je nooit zo flippen.

hahahah

voor het laatst nog had ik met mijn familie bekeken wat de joden zeggen en doen in in hun geheime bijeenkomsten. met de behulp van de overheid was er opgenomen en afgeluisterd wat ze deden in het geheim en wat ze zeiden. echt he wat die mensen zeggen en hoe zij de bevolking van israel zien tegen de andere bevolkingen in de wereld zien.
ze zeiden dat deze wereld aleen voor de bevolking van israel is gesticht(joden)en dat de rest van de bevolkingen in de wereld de hulpers zijn van de israeliers dus dat ze de bevolking van israel moeten dienen.

echt die joden zijn in staat in dingens te doen en doen spirituele dingens wat angstwekkend en onmensenlijk is als je onderzoekt wat hun geheimen zijn. na ik die opnamens en de gesprekken hoorde en zag begreep ik waarom ze eeuwig werden blootgesteld aan vervolgelingen

  • Vorige discussie