7 Popular Myths about the Revolution

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (3)

#1 jaja

Vreemd verhaal ten opzichte van wat de NRC vandaag bericht. Ik vertrouw geen enkele blogger of tweeter zonder trackrecord van minimaal 30 jaar. Schade en schande kwestie.

http://www.nrc.nl/nieuws/2011/04/06/egyptische-leger-berecht-kritische-blogger/

http://www.maikelnabil.com/2011/03/army-and-people-wasnt-ever-one-hand.html

  • Volgende discussie
#2 Carlos

@ jaja, u stelt hier een track record van 30 jaar als arbitraire grens, maar Sandmonkey heeft als blogger al een track record van bijna 10 jaar en blogjaren zijn tropenjaren: ze tellen minstens dubbel, kan u zeggen uit eigen ervaring. Sandmonkey is een van de grootste Egyptische bloggers die in het verleden meerdere keren door het Moebarak regime in de tang is genomen, hij bond dan altijd net op tijd in. Maar ballen, ervaring en ‘kijk op de situatie’ heeft deze man wel. Zijn epistel zal wel enigszins door hoop zijn gedreven. Maar de NRC redacteur heeft nog niet eens track record van 30 jaar in het leven, hij heeft bouwjaar 1984… Overigens neemt dit niet weg dat die ene blogger Nabil wel gearresteerd is. Neem beide boodschappen zowel van NRC als Sandmonkey tot u en maak uw eigen beeld.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 jaja

De rechtzaak tegen Maikel Nabil is een feit, de NRC is in dit geval de boodschapper. Ik begrijp verder wel wat je bedoeld. Dat ik niemand vertrouw moet je niet te serieus nemen, maar je weet het, doemdenkers leven langer. Ik heb zo het vermoeden dat in Egypte alleen maar paar poppetjes gewisseld worden. Kan Sandmonkey de eerste vraag met ja beantwoorden zonder dat er aan de deur wordt geklopt.

  • Vorige discussie