1. 1

  Ongelooflijk dat je bijna te pletter moet slaan om er achter te komen dat vrouw en kinderen het belangrijkste voor je zijn.

 2. 2

  So much voor het failliet van de vrije wil voor wie dat nog nodig had.

  Het gekke is dat die tunnel met licht het grote wapen van de dark side met God is geworden. Terwijl die onderwijl ook al het failliet van de vrije hersencelbesteding onderstreept.

 3. 3

  @1…Inderdaad helemaal mee eens!

  Dat dit soort mensen een podium wordt geboden is een beetje sneu.

  Dat meneer in het filmpje op 3min 05sec stelt dat ie liever heeft dat het vliegtuig ontploft, maar uiteindelijk toch z’n dochters wil zien opgroeien…en etc. etc.

  Ik vindt het een laf betoog van iemand die zijn leven te danken heeft aan de wijsheid van piloten en een industrie die erop gericht is om zijn overlevingskansen zo groot mogelijk te maken!

  Neeh…een klein bedankje is teveel! Wat je krijgt is hypocriet gelul over de zelfreflectie van dit soort mensen…ze besseffen ineens schijnbaar dingen die zomaar ineens belanrijk voor ze zijn…

 4. 4

  ik heb ze inderdaad wel eens sterker gezien op het onvolprezen TED, soit.
  Maar wat waren nou die 3 woorden van de gezagvoerder? Paar keer teruggeluisterd, iets met praise .. .. (?). De man heeft nogal de neiging de laatste woorden van z’n zin half in te slikken.

  Persoonlijk ben ik wel eens een paar keer op zo’n onwaarschijnlijke manier aan de dood ontsnapt, dat ik het idee heb dat je je dood misschien niet meemaakt maar ongemerkt overgaat in een parallel universum. Zomaar een hersenspinseltje dat ik niet eens echt serieus neem maar wat een hoop zou verklaren.

  En dat gaat dan nog over de keren dat ik me bewust was van het bijna-ongeluk. De meeste ongelukken komen voort uit onoplettendheid, dus wellicht is me dat nog veel vaker overkomen…

 5. 8

  Ja, ik zat nog wat te jeremiëren over dat parallelle universum geleuter toen ik dacht “oh, fuck it” en alleen de “brace for impact” poste maar toen was ik inmiddels te laat.