Ook Joost gaat niet naar de kapper

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Ook Joost gaat niet naar de kapper

Joost Karhof wordt een van de nieuwe gezichten van De Wereld Draait Door. Vanaf maandag vervangt hij, samen met Menno Bentveld, de zwangere Claudia de Breij. Joost Karhof en Matthijs van Nieuwkerk lijken echter wel héél veel op elkaar. Qua uiterlijk dan.

Lees verder op DePers.nl

Reacties (2)

#1 Obscura

Een ding is zeker: Joost en Menno zijn ALTIJD beter dan Claudia. Beste mensen, wie ziet nu wél iets in haar? En waarom? Ze luistert niet naar haar gasten, leest vragen van briefjes of dwaalt hopeloos af, én ze maakt grapjes die zelfs mijn foute oom op verjaardagen niet meer durft te maken.
Och, wat zou ik graag horen waarom zij GOED is. Want ik geef toe: zo’n 650.000 kijkers (haar gemidddelde van de afgelopen twee weken van Thank God it’s Friday) ligt niet ver vandaan van het veeeeeeeeel betere (ik noem maar wat) Zembla (675.000 afgelopen zondag, over schuldsanering en Dirk Scheringa en andere boeven).

  • Volgende discussie
#2 prometeus

@1 Claudia is inderdaad vooral goed als ze serieus en niet spontaan is. Ook een keer bij “het Oog” een te-nen-krommend nummer over een familiefoto (o.i.d.) van haar gehoord.

Joost Karhof is alleen bij Nova ook niet zo scherp. Praat vooral zn gasten naar de mond en leest vooral van zn kaartje (of de autocue) op.

  • Vorige discussie