1. 2

  Met het gegeven dat de huiskleur van Firefox oranje is moet het anno juni 2008 niet moeilijk zijn dit product aan de man te brengen.
  “Kies voor Oranje, kies Firefox!”

  Betere reclameslogans graag hieronder plaatsen

 2. 3

  Waar is het? Volgens mij is deze actie verzonnen door wat amerika-centrische prutsers die geen benul hebben van het concept tijdzone…

 3. 5

  @zmc

  Volgens hebben de meeste Amerikanen heus wel benul van het concept tijdzone. Zeker ook omdat hun land er meerdere heeft.

 4. 7

  Oh en in de categorie zinloze spelletjes, al iemand een gebied met minder dan de 44 pledges van de Turks en Caicos eilanden gevonden?

 5. 15

  Overigens krijg je een mailtje als het start (als je tenminste de pledge gedaan hebt).
  Die heb ik ook nog niet gezien.
  Benieuwd of ze dan de load aankunnen.

 6. 19

  @11: En St. Helena, Asencion, een dozijn Stille Oceaan landen/gebieden, Christmas Island, de Cocos eilanden, de Seychellen, het Vaticaan, San Marino, Monaco…

 7. 26

  Mag ik nog even de aandacht vestigen op de vrijwilligers op de achtergrond die ervoor zorgen dat een pakket als Firefox van een fatsoenlijke Nederlandse vertaling is voorzien?

 8. 28

  En de Linuxgebruikers kunnen het beste even wachten tot hun distributeur Firefox 3 als automatische update beschikbaar stelt.

  Overigens is WebKit, de engine van Safari, ook als vrije software beschikbaar en wordt deze als basis gebruikt voor andere (Linux-)webbrowsers.

 9. 30

  @Gezellig,

  Zo te zien wel ja. Het linke van Steeph lijkt nog te werken, wel heel traag dat wel (het is toch niet de laatste RC of?).

  Als je een recordpoging wil doen, wel een goed idee om de servers er klaar voor te hebben staan. Ach ja.. FF 3.0 here I come! :P

 10. 31

  De linkjes van Steeph zijn de oude Release Candidates en niet de echte release… Ziet er alsnog best leuk uit tot nu toe :)

 11. 40

  Ill advised publicity stunt backfires … zou men schrijven over een bedrijf. Hier blijft gelukkig nog veel credibiliteit overeind in de “community”, maar toch.

 12. 45

  I know, maar was nieuwsgierig, zelfs al had ik beslis “ik wacht nog even af tot de kinderziekten eruit zijn”. Soit, qua nieuwsgierigheid : als je zoekt op “firefox 3 review” lees je veel oude reviews van eerdere versies, maar klikmelink voor ’n recente (15 juni).

 13. 49

  S’z U is ook van de appels..das mooi. Peren zijn in de suup boven de rivieren heel hard als je ze koopt en rot als je ze kan eten.

  Delhaze..waar blijft u toch?

 14. 51

  Juste!!

  In Wageningen, waar ik woon, heb je eens in de maand 30+ dixo. Dat ben ik toch als ik in de spiegel kijk en niet zo’n hotelspiegel zoals in de reguliere lift.

  http://dance30plus.nl/

  Als ik binnen kom loop ik naar de dj van de avond en (echt) biedt hem/haar een drankje aan als “Senk joe foor de mjoezik” niet word gedraaid als rond 4 de tl aangaat.

  Lukt altijd.

 15. 54

  Zucht nu ben ik weer de hele dag en avond uithuizig, kan ik niet mee doen aan deze fan-tas-tische wereldrecordpoging. Dan maar morgen.

  FF is fijn, ben benieuwd naar v3. Op mijn werk gewoon IE… hoewel ons hele systeem op Linux draait. Belangrijke dingen vragen om kwaliteit en stabiliteit – wij zijn slechts werknemers ;)

 16. 55

  Ik begrijp de paniek niet. Opera steekt al jaren met kop en schouders boven de rest van het veld uit. Waarom dan nog tobben met IE en FF?

 17. 56

  Ik heb toch nog foutjes: Als ik full-screen surf, met F11, kloppen de maten van het beeld niet meer en blijft de taakbalk onderin lelijk hangen terwijl hij weg zou moeten schuiven. En de US-versie doet dat wel anders dan de Nederlandse, maar nog steeds niet goed.
  Dus, Steeph (46)?
  Ik ben al weer terug bij IE7.