1. 1

    Ben je er van bewust dat er mensen in deze wereld zijn die een ernstige ziekte hebben waardoor ze zo zijn? Mijn moeder bijvoorbeeld is een van die mensen. Ze is een vrachtwagenchauffeur die slechte knieën en een slechte rug heeft van het vrachtwagenrijden, maar dat geval interesseert jou vast ook niet. Nou ik ben niet een van die mensen ik ben 1.95m 105kg en train elke dag. Ik zou graag zien dat je zoiets voor mijn neus tegen mijn moeder zou zeggen. Gaat waarschijnlijk nooit gebeuren want je bent waarschijnlijk maar een stoere jongen op internet. Ik betwijfel serieus of je zo’n grap zou maken in iemands gezicht. Gewoon mijn gedachten erover. Wat denk jij. Oh sorry je hebt waarschijnlijk geen hersens. Ik aan de andere kant betaal graag je treinkaartje zodat je hier kan komen om te zien of je de lef hebt zo’n grap te maken tegen iemand die ik ken.

  2. 3

    @1: Als je zo redeneert kan niemand wat voor cartoon dan ook meer maken,er is altijd wel iemand die zich persoonlijk aangesproken/beledigd voelt.
    Er zit overigens een nare dreigende toon in deze reactie,op of zelfs over de rand van dreigen met geweld.