Zomerse linkuitverkoop

Alles wat mijn lijst met bookmarks vervuilt omdat het niet goed genoeg was voor een postje of een waanlink, maar wel interessant genoeg om te bewaren. Nu bent u de klos.
Verandering in ongelijkheid tijdens democratische versus republikeinse presidenten in de Verenigde Staten. De collectie werken van Adolf Hitler (schilderijen, that is). In 2011 camera’s bij alle grensovergangen. Chemische zooi in water als neveneffect van smeltende gletsjers. In kaart brengen van de volgende relplekken in Engeland. Meta-drugs-oorlog. BBC docu: John Pilger – The New rulers of The World (Indonesië als case). Onware verhalen die toch blijven hangen. Wie eet hoeveel. Spaans bedrijf gaat Amerikaanse weg exploiteren. Video van werknemer die doorslaat (niet duidelijk of het echt is).
Foto’s van fitness honderd jaar geleden. Stasi in VS. CIA en Iran, weer fout? Voorspelbare plaatjes over politieke kleur en zendervoorkeur in VS. 1 t-shirt zegt meer dan 1000 woorden (netnerds only). Fraaie waarschuwingssticker. Zwartkijken in de VS. Wie draagt hoeveel bij aan de broeikasgassen. De zeven mythen van energie-onafhankelijkheid.

 1. 1

  Daar zitten weer een aantal mooie artikelen tussen die ik in alle rust ga doornemen

  Steeph het kan niemand ontgaan zijn dat je zo’n enorme documentvreter bent, mag ik vragen hoe je dat doet?

 2. 4

  Uh, Gezellig, dat is op dinsdag.
  Maar het is wel vreemd dat het archief het niet doet. Overigens voor alle auteurs. Even naar kijken als ik tijd heb.

 3. 6

  Dank je wel @Steeph. Mijn avond kan nit meer stuk. Zo rondom me vraag ik me af of mijn generatiegenoten, et al, informatie opnemen zoals hier op een zilveren schaal wordt aangeboden..nogmaals tnx.

 4. 7

  Voor wat het waard was en goed idee om ook eens herfstschoonmaak te houden….foto’s van 100 jaar fitness toch echt hier gezien (dacht in een post van Carlos of Grobbo) en (bespottelijk in scène gezet) filmpje doorslaan werknemer was dacht ik een w- link..

 5. 8

  @YP: Had geen tijd om alles te dubbelchecken. De afgelopen periode waren nogal druk, dus zelfs ik weet niet meer zeker wat mijn collega’s wel of niet al gebruikt hebben.

 6. 12

  Aha!

  ”contradictie in terminaal”

  Er knaagt wat hè, jawel jawel, al geruime tijd dachten wij te moeten menen, er moet iets van de lever er zit iets dwars je houd je in…

  Balkenende, Verhagen!…zo, brandt nu maar los…

  VOOR DEN DRAAD ERMEE