Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (13)

#1 Roy

Terroristen zijn het, allemaal!

De Telegraaflezers zijn trouwens ook erg alert vandaag, dus de kop is inmiddels aangepast.

Deze reactie vat het nieuws mooi samen: “er is hier voor maar een woord VERSCHIKELIJK”

#2 prometeus

Pools don’t kill people. People kill people!

[sarcasme]
Gezien de rest van de berichtgeving had de kop ook kunnen zijn:

“Besluiteloosheid Turkse artsen leidt tot dood peuter”

of

“Onoplettende moeder komt te laat om kind nog te redden – uit de ouderlijke macht ontheffen dat mens! Is Savannah dan voor niets gestorven?”

Kortom: de wereld biedt zo veel mogelijkheden als je de Telegraaf redactie bent. Het is maar op wie je de pik hebt. *Slikt Godwin in*[/sarcasme]

#3 Kittekat

Ik heb zwembaden dan ook nooit vertrouwd! Volgens mij kan je ook afschuwelijke aandoeningen krijgen door de straling die er vanaf komt en de chemische chloor is NIET goed voor je haar.

#4 larie

ironie mijnerzijds ;)

Kortom: de wereld biedt zo veel mogelijkheden als je een Sargasso poster bent. Het is maar op wie je de pik hebt. *Slikt Godwin in*[/sarcasme]

#5 Kaj

Precies: ‘Pools don’t kill people. People kill people!’

[Eddie Izzard-mode aan]
‘…but I think the pool helps, you know? I think it helps. I mean, just standing there and shouting “SPLASH!” That’s not going to kill too many people, is it?’

http://www.youtube.com/watch?v=KsN0FCXw914

[/Eddie Izzard-mode uit]

#6 zmc

In april was het ook al raak in Turkije:

http://frontpage.fok.nl/nieuws/95745

Maar da’s nog ietwat smeriger, halve spijsverteringssysteem via de anus naar buiten gezogen. Voor de zoveelste keer.

#7 Bismarck

Het valt me nog mee dat ze de ziekenhuizen niet de schuld hebben gegeven.

“Vervolgens werd ze achtereenvolgens naar vier verschillende ziekenhuizen gebracht”

#8 larie

Tweede lijns is nu ook niet bepaald top of the bill in het lage land @Bismarck.

Open doelen toch?

“ze”..Zu..cht.

#9 Yevgeny Podorkin

Sargasso krikt kop telegraaf op tot ongekende proporties.

En ik wou het eigenlijk helemaal niet hébben over het feit dat hier de mussen zowat van het dak wegwoeien, er sowieso geen mus te bekennen wás, en je zowat frostbite kreeg van het broeikaseffect, of dat het poolijs deze zomer maar niet wou wegsmelten, of dat een kind van 2 zomaar zonder begeleiding rond een diep zwembad mocht wandelen, en dat een onvolgroeide nog niet uitgeharde schedel toch best een stootje kon verdragen, en hoewel ik geen arts ben mij mond-op-mond en hartmassage bij hersenletsel als volslagen nutteloos voorkwam, nee nee, niks van dat alles…en ook niet over het feit dat er een nieuw middeltje op de markt is verschenen dat kennelijk, want uitgebreidere informatie werd niet verstrekt, dat kennelijk het vrouwelijk libido opkrikte vervaardigd van, komt ie, ezelhuid…gemalen gedroogde EZELHUID!, ja hij moet niet gekker worden IK verzon het niet en u was er tenslotte zelf bij, nee, gemalen ezelhuid tegen frigiditeit waarvan ik me dan dus altijd weer afvroeg HOE ZAG JE DAT DAN?…een opgekrikt vrouwelijk libido…want ze zouden daardoor toch niet ineens in de gordijnen gaan hangen of extra gaan oplichten als een flipperkast zeker…ja, en waar had ik dat meer gehoord, en dat men dan dus gewoon dóór kon gaan met de boel ins blaue hinein te gaan liggen flessen en faken…kijk, en dáár hoor je ze niet over…

Maar dáár wou ik het nu dus niet over hebben u hoeft verder ook niet aan te dringen gebeurt niet uitgesloten doe geen moeite.
“Waar wou je het dan wel over hebben”.
Nou, hier..hiér wou ik het over hebben deze kop hier lees maar:

“Man wil politiepaard in brand steken”.

Vol-le-dig uit zijn context gerukt. Niks: Man wil politiepaard in brand steken, gewoon : toeschouwer 4- daagse in balorig jolige bui trekt wat aan staart politiepaard houdt er met aansteker 2 sec. een vlammetje onder. Klaar, dat was het niet anders. Het waait, het regent, levend haar brandt niet, krult hooguit wat op, kortom, helemaal niks aan het handje.

Maar over 5 jaar, en let op mijn woorden ik zeg het hier en nu en kom tegen die tijd dan niet bij mij zeiken zo van je had gelijk, toen…over 5 jaar luidt de tendens m.b.t. dergelijke stukjes in vette koppen over de hele linie:

TURK FAKKELT POLITIEPAARD TOT AAN DE HOÉVEN AF

Jazeker.

#10 Michiel Maas

@YP: prachtig! prachtig! *klapklapklapklapklap*

#11 Lethe

Ooh man! Dankje!
Inderdaad prachtig.

#12 Yevgeny Podorkin

Jezus zeg hé…hout astenblieft je muil joh…

#13 larie

De context..precies..overiges wat zijken aangaat..als je op een ple in der Schweiz gaat zijken meet dat ding het een en ander en komt dan met zoiets als “prostaat verfrissende dingen” als je daar te lang staat..echie YP. Gelukkig hoorde ik dat slechts elders..pffffft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*