1. 1

  Haha,echt leuk.
  In tijden niet meer zo goed wakker geschud ;)

  Maar even serieus: er is toch niemand die ooit gedacht heeft dat die babyboomers lieve mensen ware hè? Dat volk ging alleen maar voor de destructie van hen die die generatie tegenhield in hun ontwikkeling.Hun ontwikkeling naar macht en geld. En nu hebben ze dat en wachten ze tot de nieuwe generatie ook het lef heeft om in opstand te komen. En wat doen die? Klagen en weblogjes maken. Nee, die frustraatjes zitten alleen te wachten tot hun een aalmoes wordt toegeworpen. Fout: niet wachten, toeslaan. De verworpenen der aarde zijn tot in lengte der dagen de jeugd of de nieuwe generatie. Altijd geweest, zullen ze altijd zijn.

  Roof! Steel en plunder!
  Klagen? slap gelul.

 2. 2

  @1:
  *zingt vrolijk*

  Voor degene met z`n mateloze trots
  In z`n risicoloze hoge toren
  Op z`n risicoloze hoge rots
  Moet nu weten, zo zijn we niet geboren

  Spring, vecht, huil, mep, roof, steel en plunder
  Spring, vecht, huil, mep, roof, steel en plunder
  Spring, vecht, huil, mep, roof, steel en plunder
  Spring, vecht, huil, mep, roof, steel en plunder

 3. 4

  Moet trouwens zeggen dat de twee links rechtsonder bij de HATE68FRIENDS ook wel aardig zijn: ‘Follow the money’ en ‘de graaimeter’.

  Soms weet ik niet meer op dat internet wat nu humor is en wat serieus. Heb wel gelachen, dat dan wel weer.

  *veegt zich de tranen uit de ogen en gaat wat nuttigs doen*

 4. 5

  Toch zijn er vrijwel geen landen die meer in orde zijn dan het Nederland van de BB.

  Zeuren om het zeuren. Zeruen sine qua non.

 5. 6

  Arthur Wolff zit als 25-jarige flierefluiter (studeren in Singapore, maak dat de kat wijs…) overduidelijk in een heftig vader-zoon onthechtingsproces. Verder is het gewoon een conservatief etterbakkie zie ook zijn blogroll met bevriende blogs (DDS, Stan de Jong, Niemoller, WIK, Bert Brussen)

 6. 8

  @7:
  Als er een partij de belichaming van de vergrijzende babyboomers is, dan is dat ’t CDA wel. VVD doet het daarentegen nog zeer redelijk onder 50-minners.

 7. 10

  BB-rs zijn te lui om slecht te zijn, goedkope rosé zuipende rode broek dragende file veroorzakende potverteerders zijn het, allemaal. Binnenkort lopen ze allemaal dronken naar pis stikkend met hun rollator de prachtige paden parken te verzieken. Een actiever overheidsbeleid is nodig om die stinkende zweer voorgoed uit onze maatschappij te snijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren