Wildkampeerders overspoelen Scheveningen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

NIEUWS - Scheveningen wordt geteisterd door illegale kampeerders. “Toeristen hebben hun tentjes en complete camping-uitrustingen opgeslagen op het strand, parkeerplaatsen en gewoon op straat”, aldus het AD, die een paar wildkampeerders fotografeerde.

In de kustgebieden, met name strand en duinen, werd afgelopen week al eerder een toename aan wildkampeerders gesignaleerd. Niet alleen een enkele avonturier, maar ook Poolse en Roemeense seizoenarbeiders, die ten gevolge van de coronacrisis werkloos zijn geworden.

Dat wildkampeerders in grotere getale (hoeveel? Niemand weet aantallen te noemen) in en rond Scheveningen neerstrijken, kan niet liggen aan de definitieve sluiting van de 17 wildkampeergedoogplaatsen liggen, die aanvankelijk al met linten waren afgezet in verband met de coronamaatregelen.

Er mag ook niks in dit land…..

Open artikel

Reacties (3)

#1 beugwant

Staat de Julianakazerne nog leeg?

#2 lmgikke

Of doe zoals Tilburg, creeer een stadscamping in het centrum. One downside, voor de camping zaten er konijnen langs het spoor en in het centrum, nu (dankzij het zwerfvuil) zijn die weg en lopen er ratten voor in de plaats.

Maar dat zijn ook beestjes

#3 Le Redoutable

“Ook zijn veel vrouwen en meisjes lastiggevallen door mannen en knapen op de Boulevard die naar hen sissen en vrouwonvriendelijk bejegenen.” Daar hebben ze in Blankenberge ook last van, al worden ze daar politiek correct omschreven als “Franstaligen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*