1. 1

  Kijk ik verkeerd? In het lijstje is Erdogan runner up (al snap ik niet precies waarom, zijn impact buiten Turkije was toch behoorlijk beperkt).

 2. 4

  Oeh, een held die de wereld op z’n kop zet met een gewaagde onderneming… of een juffrouw in rare kleren met flutliedjes… moeilijk moeilijk moeilijk.

 3. 6

  @5: Niet alleen dat (oké misschien niet uitzonderlijk), ze kan ook nog kleren ontwerpen, waarin ze er niet slecht uitziet. Daarnaast schijnt ze heel invloedrijk te zijn, gezien de TIME poll. Of ze is de Rachel Hazes van de wereld, dat kan ook.

 4. 7

  Raar tijdschrift, dat TIME. Je doet alsof je de lezers via een internetpoll laat kiezen, en vervolgens selecteer je de nummer 10 uit de lijst.

  http://www.time.com/time/specials/packages/completelist/0,29569,2036683,00.html
  Facebooks Zuckerberg is de winnaar, Assange staat wel bij de runner-ups, andere personen met veel internetstemmen (Erdogan, Gaga) staan er niet eens bij. Zuckerberg is een te verdedigen keuze, net als het te verdedigen is dat Erdogan en Gaga niet in de top 5 staan, maar waarom een internetpeiling als je de uitslag toch niet gebruikt?!

 5. 9

  @7: Beetje nep inderdaad. Misschien dat Time toch een beetje politieke druk voelde en zocht naar een meer neutrale kandidaat (Erdogan en Gaga zijn ook wel controversieel)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren