1. 1

  Waar het in dit artikel aan ontbreekt is een verklaring voor de record aantallen Marokkanen en Albanezen die asiel aan hebben gevraagd in Duitsland (en praktisch onuitzetbaar zijn). Asielzoekers zijn in merendeel geen vluchtelingen op zoek naar veiligheid, dan zouden de aantallen veel geleidelijker over Europa verdeeld moeten zijn, waar om het gaat zijn de cadeaus. Toen Merkel besloot die massaal uit te delen, was het onvermijdelijk dat daar onuitgenodigde gasten op af kwamen.

 2. 2

  @1 Wat dan weer de vraag ontlokt, waren het de cadeautjes of was de grote instroom van vluchtelingen an sich voldoende? IS strijders maakten misbruik van het feit dat Europa werd overspoelt (en hierdoor wachttijden voor veiligheidsonderzoeken bij immigratiediensten in de maanden liep) om binnen te glippen, zij kwamen niet voor de cadeautjes van Merkel.

  Hier maakt vooral gelegenheid de dief denk ik.

 3. 4

  @1: Het artikel laat nu juist zien, dat het overgrote deel van de migranten niet op Merkel’s uitspraken af kwam. Of vind je dat een nogal vervelend feit om te erkennen ?

 4. 8

  Citaat uit Telegraaf, vandaag zat 15 okt, pag T13

  “Albanezen zijn het afgelopen jaar massaal naar Nederland gekomen om asiel aan te vragen. De aanvraag is echter kansloos en meestal zijn de migranten binnen enkele weken weer terug in hun thuisland, zonder financiële hulp zoals afgewezen asielzoekers uit sommige andere landen wel krijgen.”

  Ik zou ook naar Europa gaan als ik financiële hulp zou krijgen. En anders onderduiken bij achterneef die daar al woont. Je blijft toch niet in een arm land zitten, waar geen werk is, terwijl je hier nauwelijks iets hoeft te doen en je hebt al hulp, en de vrouwen zijn ook wat gemakkelijker te scoren zijn net hoeren, twee biertjes en een grijns, en je mag ze al meeslepen naar je hol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren