1. 2

  Maar hoeveel reclame ruimte krijg ik dan?
  En wie krijgt de plek dwars over de billen?

  En als er dan toch betaalde reclame op komt, hebben de aandeelhouders dan een veto tegen bijvooobeeld reclame van fossiele hufters als Essent, Nuon, Eon, Elektrabel, RWE, en Vattenfal?

 2. 3

  Netzoals de Baskische ploeg Euskatel zeker: daarvoor staan in elk cafe in Baskenland collectebusjes waarin je kunt doneren.

  Als er een ploeg toch een dopingnest is …

 3. 4

  ik heb net op de website gekeken maar ik vind het een vage actie. Door wie is ie gestart? en waarom staat er “nog 9 dagen” als tekst op de webpagina? De Rabo steunt de ploeg toch nog een jaar (zonder vermelding van naam sponsor). Nee dan zou ik ook wel aan crowdfunding willen doen, om een iets betere fiets te kunnen kopen!

  Het zou best een goed idee zijn maar ik vind eerst dat er duidelijkheid moet zijn over de wielerspielerei zonder drugs. En dat het plan beter uitgewerkt moet gaan worden.

  Maar ik ben geen fan van die uit de hand gelopen wielrenwedstrijden dus ik zal het zelf niet steunen. Een andere sport wellicht wel. Tenzij het er ook om gaat dat er iets nuttigs terug voor de samenleving wordt gedaan. Niet alleen om te winnen….

 4. 5

  Jan Lammers heeft ooit op die wijze zijn team tijdens le Mans gesponsord (auto’s een lapjesdeken). Continuïteit en adm. gedoe was reden ermee te stoppen na 2 seizoenen.

  Je hebt in het geval Rabo 170.000 mensen nodig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren