VVD Next stopt met updaten door Adolf Hitler-filmpje op YouTube…

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (20)

#1 JW

We moeten je maar op je blauwe ogen geloven dat het een Hitler-filmpje betrof, nergens wordt daar naar gerefereerd.

#3 Peter

Inderdaad, drastische stappen bij vvd.next. Of slappe knieën?

#4 mb

Gewoon redactioneel ingegrepen. Vind ik niet zo erg hoor. Soms hoop ik zelfs wel eens dat dat ook bij Sargasso zou gebeuren.

#5 Rob

“De huidige hoofdredacteur, de webbeheerder en de domeineigenaar willen ermee stoppen. De VVD heeft terecht afstand genomen van het filmpje dat ten onrechte aan VVDnext wordt toegeschreven. Met de verkiezingen in zicht, wat ons betreft tijd om ermee te stoppen. We zijn onafhankelijk van de VVD, maar nooit tegen de VVD.”

De website houdt op te bestaan?

#6 Heleen

Het zijn geen slappe knieën, eerder het gezonde verstand dat ons dit deed besluiten.
Filmpje hebben we eraf gehaald, omdat we er niet achter stonden.
En de site gaat inderdaad stoppen, het is genoeg geweest, vinden we. Wel jammer, dát wel :)
We zullen een en ander later vandaag nog toelichten (op de site) en dan is het voor mij wel genoeg geweest.

#7 HansR

When the going gets tough…
Geldt blijkbaar niet voor [would be] liberalen.

Een goede response was op zijn plaats geweest. Nu wint de saboteur.

#8 Rob

Nou ja, het filmpje was jammer, maar dat is het risico dat hoort bij het open format. Ik hoop wel dat er andere redenen zijn voor het opheffen van de website. Dit filmpje was natuurlijk maar een lullig incidentje en is nauwelijks enige ophef waard.

#9 Heleen

@Rob ben blij dat je het zegt, ik was eerlijk gezegd verbaasd dat het bij PenW ter sprake kwam (ik zal wel vreselijk naïef zijn). We waren al tijd van plan om site te sluiten, kost veel tijd om het te onderhouden. Daarnaast loop je met zo’n site tijdens de campagne de ‘professionele campaigners’ voor de voeten. We gunnen de VVD een goede campagne :)

#9.1 yvszciv - Reactie op #9

excfVf jpuxujiklypa

#10 gbh

@9, zou goed kunnen, als je wat met de vvd hebt ben je of naief of een zakkenvuller

#11 Bismarck

@7: …The “tough” are gone!

#12 mb

@10 of je gelooft gewoon nog in het liberalisme, zonder naief te zijn. Daar hoort een open format bij, vind ik.

Hoe doet de SP dat eigenlijk?

#13 gbh

@12 er zijn meer partijen die in liberalisme geloven, de vvd gelooft vooral in economisch liberalisme; ongestraft je zakken vullen over de ruggen van het volk en daarna een filmpje maken over het gat in de hand van de tegenpartij die de door de vvd leeg geplunderde banken probeert te redden

geen idee hoe de sp wat doet

#14 Bismarck

Als je in liberalisme gelooft moet je niet bij de VVD van Teeven zijn.

#15 mb

Er zijn nog wel _mensen_ die erin geloven.

En ‘de ruggen van het volk’. Kom op zeg. Bestaat dat volk uit hardwerkende burgers? Heten ze allemaal Henk en Ingrid?

Maar. De rol van een aantal prominente VVD’ers in het banken gedoe is inderdaad nogal pijnlijk. Dat dan weer wel. Blijkbaar weten zulke mensen elkaar goed te vinden binnen die partij.

#16 gbh

@mb, zeg ik ergens dat ze allemaal hard werken en henk en ingrid heten?

maar als je de harde werkers zoekt moet je wel bij dat volk wezen, de gemiddelde vvd-er valt dood neer als die een dag met een arbeider mee moet lopen, die gasten rennen al huilend naar de manicure als ze denken eelt te zien

#17 seven

@mb Je bedoelt Wim Kok(PvdA) die de vergoeding van het ING bestuur met 316% verhoogde en een meer risicovolle koers insloeg en wat extrabonuspikkels waardoor ze nog meer risico gingen nemen en daarna tientallen miljarden steun vroeg ? Die Wim Kok is van de PvdA. Bij de overige banken die steun vingen zaten helemaal geen zelfverklaarde VVD-ers, kunnen net zo goed PvdA-ers zijn. De enige bank met aantoonbaar VVD-ers in het bestuur kreeg geen cent. Daarnaast zijn juist liberalen tegen staatssteun. Dan waren de slechte banken/bestuurders failliet.
Fortis bv voortgekomen uit de socialistische VSB en Amev.. ING uit de RijksPostSpaarbank / rijksgiro allemaal banken met linkse roots. De grootste woekerpolisverkoper NN heeft weer sterke banden met de FNV. enz Dat jij bij bestuurders van banken linkt aan alleen de VVD is onjuist..

#18 seven

Bij PenW kreeg next er btw wel flink van langs.. Wel weer vilein van PenW om dit na een lang verhaal over Anne Frank op te rakelen terwijl het al bekend was dat de VVD er zelf niets mee te maken had..

#19 dick

VVD Next nieuws. Destijds hier al wel eens neergeploft, maar het blijft vreemd:

Heb zelf een tijdje op VVD-Next gepost. Omdat ik communiceerde met een redactielid van hun op…Sargasso! Ze had de VVD-Next link onder haar naam staan.

Ze waren me daar natuurlijk snel zat met mijn afwijkende mening en ik zou destijds een gratis lidmaatschap krijgen van de VVD. Overhandigd door veurzitter Opstelten….Natuurlijk weigerde ik toen, beleefd.

Later, tijdens de VVD-campagne voor de Zwolse gemeenteraad, belde hij bij mij aan met een camerateam van RTL-nieuws. In Zwolle werd namelijk door de VVD een zeer oude verkeerssituatie boven water gehaald….waar wij vlakbij wonen. Opstelten keek aardig beteuterd toen hij gelijk merkte dat ik nixxx van zijn club moest hebben. Natuurlijk zond RTL deze visite ook niet uit. Rond die tijd al ging de site zomaar van de ene op de andere dag op slot en zag je dit…

Site gesloten. Voor vragen: mail naar [email protected]

Stijllozen deden gister voorkomen dat het VVD-Next-draadje tot op de dag van vandaag ultra-actief was….Njet dus. Al een klein half jaar niet.
—-
Iemand nog weer eens wat van MarCk Buruma gehoord hier? Ons kleefstiffie? Haha, zo tenenjubelend triest allemaal.

Lekkere dag morgen mensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*