Vreemd hoor: deze foto op Telesport.nl

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (15)

#1 InvertedPantsMan
#2 vosje

Misschien vonden ze het bij de Telegraaf niet zo sportief van de rechtbank…

Of een andere, plausibele, verklaring.

#4 Pepijn

@3: He etter! Je wordt bedankt. Ik wilde net gaan lunchen…

#5 mark

NIET KLIKKEN OP DE SITE VAN FREEK!*
*Tenzij je jaren traumatisch letsel aan je visuele cortex wilt oplopen.

@3,
Godzijdank zie ik bij muis(h)overen van een link, linksonder in mijn browsert de bestemming. Ik ben nog maar net hersteld van de aanblik van die misdaadtegendemensheid.cz uit 21 februari 2001 (mijn eigen 9/11)

@Pepijn,
Lunchen kan je het aankomende trimester vergeten.

#6 zmc

Oooh goatsex leeft nog! *nostalgisch gevoel*

Maargoed. Feitelijk komt het er dus op neer dat de Franse rechtbank deze mevrouw een waardig einde in gezelschap van haar dierbaren heeft verboden, waardoor ze gedoemd was op een onwaardige manier eenzaam te sterven. Diep triest.

#7 Crachàt

Tijd dat dat landje nog eens een nieuwe revolutie doormaakt. Al was het maar om die van de vorige nog eens op te poetsen.

*blinkt alvast guillotine op*

#8 Bas

Goatse is nog niet HALF zo traumatiserend als Tubgirl.

#9 mb

@6
Vind ik lastig. De rechter toetst aan de wet, toch? Het parlement zit m.i. te slapen en nu lag deze belangrijke beslissing bij de rechter ipv dat alles gewoon netjes geregeld is.

De Fransen moeten gewoon orde op zaken stellen en het LibEgFrat ook in euthanasiewetgeving vertalen. Niet wijzen naar rechters als je die rechters de instrumenten niet geeft.

#10 zmc

@9: Ik zeg het zoals het gegaan is. Of men nou machteloos was of niet. Diep triest.

#11 Blammeke

@zmc
En toch heeft mb gelijk. De rechter kan niet beslissen euthenasie toe te laten op iemand als de wet dit niet toelaat.
Dat zou net hetzelfde zijn als een rechter die zegt. Jij mag mb (no offence mb) vermoorden, het mag eigenlijk wel niet van de wet maar omdat jij het bent zie ik het wel even door de vingers.
Dan krijg je dus na die moord een andere rechter die jou en die rechter veroordeelt. De een voor moord met voorbedachte rade, de andere voor medeplichtigheid aan moord met voorbedachte rade.

#12 Branko Collin

Ach, rechters kunnen een land tot stilstand brengen door de wet naar de letter toe te passen. Alleen gaat het hier om het doden van een persoon, en ik kan me voorstellen dat ze daarbij enige voorzichtigheid betrachten.

#13 Yevgeny Podorkin

Krijg nou tandjes Freek.Zo rijd je je eigen karretje toch in de poep? Kwestie van verdapperen broer, je wagonnetje aanhaken en dán pas uit het hol wegkletsen ja. Ik geef toe, makkelijk gezegd als gedaan, maar nooit ik herhaal NOOIT ALS JE ZELF MET JE HOL OPEN ZIT…

Parijs is nog ver Freek.

#14 Guy

Het probleem met deze vrouw, althans als ik dat goed begrepen heb op de Franse televisie, is dat haar geval net buiten de wet valt.

Passieve euthanasie in Frankrijk mag. Artsen mogen de behandeling staken en zelfs een dodelijke dosis morfine geven om de pijn te stillen. Actieve euthanasie is echter verboden. Deze vrouw lag niet aan een machine en dus waren beide opties uitgesloten.

Ze had eventueel naar Zwitserland kunnen gaan. Er was deze week een heel debat over deze vrouw en euthanasie in Frankrijk. Nederland, België (met Hugo Claus) en Luxemburg werden genoemd als landen waar euthanasie wel mag.

#15 Guy

@8: Dat is slechts een kwestie van ‘smaak’. Ik vind ze allebei even goor :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*