1. 1

  Voor gedwongen opname `zijn puur sec gezien., dit “optreden’ geen enkele rechtsgeldige criteria. Dan zouden er dus daarnaast criteria moeten zijn ” we ” niet weten.
  Anders is dit een slechte ” oplossing” voor al datgene, wat afwijkt.
  En het middel, en wijzen van omgang daarmee,plus de gevolgen;erger dan de kwaal.
  Met als kans, ook zeer milde,geweldloze gematigde.,al of niet ” gekke” met of zonder dak boven hen hoofd. Middels buitensporige en uitzichtloze wan-behandelingen;alsnog vol machteloze frustraties; doordraaien.

  Maakt de sfeer, er in holland ook niet beter op. EEn rugzakje of koffer effe vergeten,
  als je b.v naar het toilet gaat; en maar net wat de gek er mee doet of van maakt;mag op je berekend/verhaalt worden.

  Laten we eens echte misdadigers, en gevaren; serieus nemen; en ons tegen beschermen…deze symbool politiek, en vaag,onrechtmatig machtsmisbruik,ter creatie, van de illusie van (schijn) veiligheid is een blamage en een rechtsstaat onwaardig.

  Alsof ieder moet boeten voor een dader,die allang dood is; en we toch de schuld van onvermogen…op iemand af willen schuiven.
  Nederland draait DOOOOORRRRRRRRRRRRRR, deze ” zomer” .
  Misdadigers bestaan niet in holland , alleen ” gestoorde”

  Deze man eventueel puur sec naar de feiten, berechten,en als dat niet kan,of de strafmaat t.o.v het ” gepleegde delict” niet voldoet…aan ons angstsyndroom bevrediging.

  Mag je daar zeker niet ” de psychiatrie voor misbruiken” nog suggereren; dat, 1 op de 2 nederlanders die wel eens aan psychische stoornissen lijdt,of daarvoor behandeld is; een gevaar of zelfs maar gevaarlijk zou zijn.
  (vaak minder,dan, misdadigers out of the blue/ aangepast,al of niet in hoge posities)

  OOk kan je niet ieder die je niet welgevallig is; opsluiten in de psychiatry op vage/valse/ uiotgestelde gronden.
  ” De” inflatie van de nederlandse rechtsstaat en ,de geestelijke gezondheidszorg.
  Geen wonder dat de kosten uit de hand lopen; al zal deze goedheiligman,middels de nieuwe wetten; wel een fors deel,moeten bij betalen aan deze “hulp” en gedwongen behandeling.
  En bij gebrek aan inkomen…..zijn niet betaalde deel, ook nog eens voor de somma; A) 450 euries per nacht,in de cel moet uitzitten.

  Wat een verspilling van kapitaal en arbeid. Vrijheid van meningsuiting, met verstoring,van een publiekelijk concert. Is veel ernstiger dan gewelddadige (kinder)` verkrachting, en andere geweldsdelicten.
  Er wordt niet te laag gestraft in Holland; ernstige misdaden,en gewelddadige misdrijven nauwelijks; en futaliteitjes, levenslang,zonder proces, rechtspraak, en cetera.

  Hoe we afglijden naar de middeleeuwen; en met onze achterlijkheid,anderen landen de maat nemen;en maar wijzen…het zijn altijd anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren