1. 7

  Re Verhagen zou ik me kunnen verheugen op het meest confronterende interview ook, maar dat kunnen P&W niet meer. Jammer, want we zitten in de huidige ellende via maar één persoon: Maxime. Hij bracht alle geschut in zijn partij in stelling (o.a. Donner) om de stem van anderen te smoren. En hij stond te snotteren op het Congres hoeveel hij van het CDA hield. En ja hoor — nu verlaat hij de politiek. Niet dat ik dat nog vreemd vind, loser. Maar wie wil hem nog?

  Limburgse rat zoekt een baantje.

 2. 8

  Helemaal eens met je inschatting van P&W. Die hebben al een tijdje geleden definitief gecapituleerd. Jammer, want met name Witteman was ooit heel erg goed. Maar die vliegt tegenwoordig ook alleen nog maar op de automatische piloot.

  Wat Maxime betreft: het is zeker teveel gevraagd dat hij als berooide verschoppeling in de goot mag belanden.

 3. 15

  Hij komt nog wel eens met het verhaal dat hij de meest briljante zet ooit heeft gedaan om Wilders te smoren. Hij heeft het allemaal aan zien komen en overzien : om GW te smoren moest GW eerst deel van de macht worden. Daarmee zou automatisch aangetoond worden wat een incompetente eikel en blaaskaak GW zou zijn. GW zou als de tijd rijp was opzij gezet worden : mission complete.

  En hij, Verhagen, had het allemaal gezien en bedacht.
  Daarom wilde hij GW erbij betrekken.
  Daarom was het noodzakelijk GW erbij te betrekken.

  Hmmm…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren