1. 1

  miep met de pet, zo 02 oktober 2011 12:23

  Heb gisteren de live-feed gevolgd, en wat Huff schrijft klopt. NYPD maakte gebruik van gat in de stoet, en leidde een grote groep demonstranten “heel vriendelijk “de andere brug op. Om ze daar vervolgens in te sluiten en te arresteren. Ik erger me rot aan NOS die dit er niet bij vermeld.

 2. 6

  daar wordt een hoop geduwd en geschreeuwd. En ergens bij seconde 15 wordt iemand afgevoerd. Of een agent-provocateur in veiligheid gebracht.
  En later denk ik: die arme paarden. Wat hebben die in godsnaam te zoeken bij zo’n klein groepje die toch al ‘geneutraliseerd’ zijn.
  Buitenproportioneel. (is geloof ik de tiende keer dat ik dat woord van de week gebruikt heb).

 3. 8

  Mooie compilatie (+ verhaaltje) hier
  http://www.bovendien.com/laatste-nieuws/wereldwijde-revolutie

  zal wel één of andere zweefkezen-site zijn, volgens mij zijn de grootste zweefkezen de O zo geslaagde snelle jongens die op grond van de beurskoersen het lot van de wereld bepalen. Op korte termijn dan.

  Vooral die kreet in Chicago ‘We are the 99%’ vind ik sterk.

  En de tegenwerping dat al die contramine geen vastomlijnd, gezamenlijk standpunt heeft: het spelletje om iedereen tegen elkaar op te zetten wordt ook wel een keer doorzien. Dat dat mensen eigen is en zo zal blijven geloof ik ook wel, maar de ‘puppetmasters’ van het moment hebben een probleem…

 4. 10

  die waren er al, die noemen zich ‘TeaParty’. En die nemen het juist weer op voor die ene procent, omdat ze voorgehouden wordt dat als ze maar genoeg in die droom blijven geloven daar ook bij kunnen horen.
  Wel een beetje op blijven letten, Harm…

  (Geheel terzijde en off-topic)
  Zit tussen de bedrijven door trouwens naar een heel vermakelijke Braziliaanse film te kijken. Maar dat hak ik altijd in stukjes van een minuut of 20. Iets met attention-span.

 5. 11

  Sorry Piet. Als ik iets niet serieus neem, dan gooi ik het als het ware gelijk weg uit mijn herinnering. Maar die 99%, die zullen wel blijven hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren