1. 3

  Je mag je afvragen op welke gronden Trump het gebruik van social media of websites te verbieden voor het delen van wetenschappelijke – niet geclassificeerde – informatie. En als die grond niet bestaat dan is het wachten op de eerste aanklacht en het eerste proces.

  Overigens hebben de werknemers van de National Park Service hun #AlternateFact-oplossing al gevonden: https://twitter.com/AltNatParkSer

 2. 5

  Afgaand op de klimaatparagraaf op de website van US EPA, is er van dat muilkorven nog niks te merken. Gewoon vette klimaatpropaganda all over the place.

  Verder is het natuurlijk volstrekt normaal dat overheidsinstituten externe communicatie kanaliseren en spreken met een mond. Niks mis mee dus.

 3. 8

  @7:
  Ik moet toegeven dat het begrijpend lezen bij jouw schrijfsels af en toe wat moeite kost.

  Maar vertel, wat is er “Gewoon vette klimaatpropaganda all over the place.”? Wat is er onjuist aan bovenstaande bericht?

 4. 9

  @8: Het artikel is deontologisch niet in orde. In de kop van het artikel wordt gesproken over muilkorven.
  Muilkorven is van toepassing op instellingen en gremia die bij uitstek vrije meningen moeten verkondigen, zoals b.v. pers, vrije radio- en tvzenders en websites. EPA is een 100% overheidsinstelling en geen platform voor vrije meningen. Communicatie van overheidsinstellingen in nette democratische landen, dient altijd evenwichtig en neutraal te zijn.

 5. 11

  @9

  EPA is een 100% overheidsinstelling en geen platform voor vrije meningen. Communicatie van overheidsinstellingen in nette democratische landen, dient altijd evenwichtig en neutraal te zijn.

  En jij verwacht dat de EPA communicatie vanaf nu onder Trump “evenwichtig en neutraal” gaat zijn?

 6. 13

  @12: Over truth, evenwicht en neutraal gesproken; Als je als marsmannetje de klimaatpargraaf op de EPA website zou lezen, zou je veronderstellen dat de amerikaantjes werkelijk begaan zijn met climate change. Het staat zelfs onder het kopje “Popular topics” (!). Ik ben net terug van een aantal weken Tampa, Florida voor familiebezoek. Als er een indruk blijven hangen is van de Sunshine State, is het wel dat climate change GEEN popular topic is. Zelfs in die mate dat het mij als notoir klimaatheiden (en fietsfanaat) opvalt:

  Alledaagse feitjes:
  1. Geen windmolens en zonnepanelen (Sunshine State, haha)
  2. Geen E-auto’s. Ja ok, een dikke Tesla gezien.
  3. Alleen maar dikke V6 SUV’s, soms twee per woning.
  4. Geen fietspaden. Het is zelfs onmogelijk om met de fiets Tampa uit te komen !
  5. Wandelen en fietsen is alleen voor sporters (en daklozen).
  6. Niemand loopt. Lopen is echt voor losers. Er zijn zelfs straten (in residential areas) zonder trottoir !
  7. Als je een boodschapje doet bij een supermarkt, laat je de kids in de auto en de motor draaien om de airco aan te houden (toeketoeketoek).

  Kortom, beste tigger, als de Big White Pussyman het klimaatonderwerp op de EPA website de nek omdraait, is dat volstrekt in evenwicht met de werkelijkheid (truth). Of ben jij liefhebber van toneelstukjes ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren