Tom Petty overleden

Tom Petty (66) overleden na hartaanval.

Open artikel

Reacties (8)

#1 beugwant

Met een begeleidingsband die The Heartbreakers heet, vroeg hij er wel een beetje om. ?
Niettemin, veel te vroeg. Ik weet nog dat hij zo’n dertig jaar geleden in de Ahoy met Roger McGuinn de avond redde omdat Bob Dylan zijn dag weer eens niet had. Sindsdien mocht ik hem altijd graag horen.

#2 Bolke

Het einde van het jaar nadert weer, dus de sterren beginnen weer te vallen.

#3 Ketsman

Ik ontdek dat er een hele schaduwwereld heeft bestaan van mensen met grote platencontracten en vreselijke kutmuziek die ik gemist heb. Uit een soort van Hilversum3-NoordKorea, herrie die met grof geweld in de koppen van luisterend wild werd geboord.
Is dit nou hoe de rest van mijn internetleven eruit gaat zien? Bijna dagelijks te doodgegooid worden met dooie mensen van wie ik nog nooit gehoord heb? Want meehuilen moet? Het is echt niet te geloven, ik kan het nergens ontgoogelen, blijf dan op je eigen medium. Met alle respect, mijn helden gaan gewoon dood zonder gezeik. Verdrinken miserabel, arm, vloekend en geïrriteerd in een kleffe poel van hun eigen anonimiteit. Dat is pas ECHT doodgaan.

#4 Bolke

@3: Onder welke steen leef jij?

#5 Ketsman

@4: Geen idee. Het heeft geen bijzondere kenmerken. Het is gewoon een steen.

#6 Ketsman

Oh, ha-ha, ik snap ‘m nu: De Maan! Grapjas.

#7 Bart B.

Ik kende Petty enkel qua naam, nog nooit muziek van hem gehoord. Tot ik vandaag ‘Learning To Fly’ hoorde. Wat een ontzettende nikszeggende middle of the road muzak.

#8 McLovin

@3: @7: Ik ben altijd benieuwd wat dit soort azijnzijkerds zelf dagelijks luisteren? En waarom dat dan wel ontzettende veelzeggende baanbrekende goeie muziek is?

Ben zelf ook geen fan van Petty maar iets afzeiken als het niet je ding is vind ik altijd wel erg makkelijk. Bij deze dus mijn uitdaging aan u……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*