Terroristische maagden?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Basically, their virginity is a discrimination or apartheid issue, and only a state-distributed girlfriend programme, outlawing multiple partners, can rectify this grand injustice. Yet at the same time, they hate victims, snowflakes, liberals, those who campaign for any actual equality.

Een fascinerend stukje over ‘incels’ oftewel onvrijwillig celibatairen. De verdachte van de aanslag in Toronto behoort zoals hier al beschreven schijnbaar tot dit gezelschap.

Reacties (33)

#1 Meneer Kronkel

Dit soort kneusjes figuren vormt een groot gedeelte van de vaste bezoekers van sites als GeenStijl, Breitbart en de algemene alt-right beweging.

#2 lmgikke

@1: Aka: troll

#3 Joop

De laatste zin over ‘liberals’ die zouden zorgen voor gelijke rechten, en dat impliceert voor elke kneus eveneens een dame?

Ik denk dat juist door de emancipatie van de vrouw ze wel uitkijken dat ze niet met een kneus een ringetje gaan schuiven, in tegendeel de eisen opschroeven: vast loon, huis, auto, gespierd, ervaring, gentleman, grote vriendenkring, etc. En dat daardoor veel kerels vrijgezel blijven.

Vroeger werden ook in NL de zwakkere types aan elkaar gekoppeld, weinig liefde, maar minder eenpersoonshuishoudens, waar we nu in doorslaan.

Ik ben overigens geen tegenstander van de emancipatie van de vrouw. Wel zie ik feminisme soms overdreven dingen roepen.

Een tijdje in alternatieve kringen rondgehangen daar zag je het ook: de helft van de jongens neukte alles , de andere helft had het nakijken. Wat nou links of rechts , niets ideologisch bepaald, gewoon hoe de natuur werkt. Het recht van de sterkste, eventueel slimste.

#4 AltJohan
#5 Joop

@4.

Dat zeggen ze ook voor werkloze jongeren in Amsterdam, vooral die met problemen, want dan komt alles weer goed.

#6 Basszje

@3: Misschien moet je dan gewoon aan jezelf werken in plaats van gaan inrijden op andere mensen. Zomaar een tip.

#7 6822

” a state-distributed girlfriend programme…”

Wauw. Ik vraag me af wat de return-policy daarbij is.

#8 JANC

@6: Makkelijker gezegd dan gedaan. Men ziet zichzelf immers als slachtoffer van een complot. Zij zelf zien ze dus als “normaal”. Als je niet het problem inziet, ga je niets daaraan veranderen. Toch?

#9 Janos

Fascinerend is dit toch? Zouden die mensen ooit wel eens hebben geprobeerd om, gewoon, normaal, aardig te doen tegen iemand van het vrouwelijk geslacht? Een biertje mee drinken, kletsen over dingen die je beide interessant vindt, dat soort dingen?

@8 Een complot, maar voor 99,9% van de wereld werkt het prima zoals het gaat, alleen voor dit subgroepje lukt het niet. Dat is toch het tegenovergestelde van een normaal complot, waar een kleine elite de 99% belazert. Should make ‘em think….

#10 analist

Krijg echt de koude rillingen hiervan. Alsof vrouwen gebruiksgoederen zijn die verdeeld dienen te worden over de bevolking.

Een tijdje in alternatieve kringen rondgehangen daar zag je het ook: de helft van de jongens neukte alles , de andere helft had het nakijken. Wat nou links of rechts , niets ideologisch bepaald, gewoon hoe de natuur werkt. Het recht van de sterkste, eventueel slimste.

tsja ik vind hierover klagen een beetje hypocriet. met vrouwen bedoel je “slanke meiden tot een jaar of 30”. die hebben het inderdaad voor het uitkiezen. gek om daar boos over te worden. waarom ging de “andere helft” niet voor een mollige veertiger?

#11 Joop

@9.

Als je het niet hebt, heb je het niet. Sommige kerels zijn gewoon slap en lelijk, en een slechte mentaliteit, daar kan je aan werken. Weet je wie het meest naar de sportschool gaan, juist de jongens die het al voor elkaar hebben. Waarom zelf aan jezelf werken dat klinkt

@10.

Ik ben niet boos hoor, ook de mollige veertiger ging met de snelle jongen als die laatste een slechte dag had. Gewoon een constatering.

Recht van de sterkste geldt gewoon, al die linkse kletspraat ten spijt. En daar kunnen vooral jongens gefrustreerd van raken. Niet dat ik daar mee eens bent. Weet je wat de andere kant is aan gebrek aan aandacht en liefde, zelfmoord. Linkse collectief is ingeruild voor links individualisne, kortom onverschilligheid. Behalve dan met de tranentrekkers die in de krant elke dag staan.

#12 Janos

@11 ach kom op zeg. Er zijn ongeveer net zo veel vrouwen als mannen. Ook in dezelfde leeftijdscategorie. Het lijkt me ook geen rare aanname dat het aantal vrouwen dat “het niet heeft” (waarbij dit ook nog eens zeer subjectief is) net zo groot is als het aantal mannen. @10 heeft gewoon gelijk. Het is om koude rillingen van te krijgen, en natuurlijk, als je hyper kritisch bent op wat voor partner je wil is er minder mogelijk wanneer je wat breder kijkt.

En ook als je fysiek zwak bent, of niet zo sociaal vaardig, of whatever… je kunt er best wat aan doen. Niet zo makkelijk als op een internetforum met gelijkgestemden klagen hoe zielig je bent, maar (op de lange termijn) waarschijnlijk wel een stuk leuker.

Wat dit alles met “links” te maken heeft, god mag het weten.

#13 Joop

@12

Dank je wel voor je kletspraat.

Die andere gast schuift mij dingen in de mond, zoals dat ik boos zou zijn, etc. maar gaat niet op de essentie in. Alles goedpraten, behalve deze incels natuurlijk. Wat een beperkte visie.

Mijn eerste reactie gaat over de liberals die zogenaamd een oplossing hebben en die hebben ze niet. Vroeger gingen ze oorlog voeren als er teveel alleenstaande jonge mannen waren. Tegenwoordig zeggen ze dat er net zoveel alleenstaande jonge vrouwen zijn. En je moet er zelf wat aan doen. Hahaha. Wat een onzin. Mensen die er wat aan doen, die zijn al op de goede weg. Wel eens van minderwaardigheidscomplex gehoord. Typisch iemand die geen enkele idee heeft wat zich onderin afspeelt bij eenzame mannen.

Het recht van de sterkste. Snap je niet. Dat is gewoon biologisch bepaald. Genetisch groot deel. Je hebt het of je hebt wat minder libido.

#14 Kacebee

@12:

ach kom op zeg. Er zijn ongeveer net zo veel vrouwen als mannen. Ook in dezelfde leeftijdscategorie. Het lijkt me ook geen rare aanname dat het aantal vrouwen dat “het niet heeft” (waarbij dit ook nog eens zeer subjectief is) net zo groot is als het aantal mannen.

Dat zou je denken, maar het is een keer uitgezocht en het klopt niet. Jongens vinden 50% van de meisjes beneden gemiddeld en de rest erboven, maar meisjes vinden de meeste jongens niet interessant. Jongens moeten het dus hebben van andere zaken zoals relatief hoge maatschappelijke status, maar juist daar is door allerlei ontwikkelingen de laatste decennia lelijk de klad in gekomen.

#15 zwik

@14: Dan moeten er veel gefrustreerde meisjes zijn, die genoegen moeten nemen met een oninteressant exemplaar.
In dat opzicht is er geen verschil met jongens.
(behalve natuurlijk als meisjes zonder partner al heel tevreden zijn met de Tina en hun paard).

Ik denk dat vrouwen minder kieskeurig worden als ze volwassen worden, en mannen trouwens ook, en daardoor een hoop goed komt.

#16 Bismarck

@11: “al die linkse kletspraat ten spijt”
Ik merk in deze draad weinig linkse kletspraat op. De enige die enorm kletspraat loopt te verkopen hier ben je zelf en je komt op mij niet erg links over.

#17 P.J. Cokema

@14: maar het is een keer uitgezocht
Wanneer, waar, door wie? En dat natuurlijk met een linkje…..

#18 P.J. Cokema

@13: typisch iemand die geen enkele idee heeft wat zich onderin afspeelt bij eenzame mannen
Zegt typisch iemand die doet alsof hij de expert is. Sneu voor je Joop, die eenzaamheid.

#19 Kacebee

@17: Is een plaatje ook goed?

#20 Janos

@19 Het plaatje geeft geen antwoord op “Wanneer, waar, door wie? “

#21 Joop

@18.

Ga maar lekker op de persoon spelen, zo versier je zeker ook vrouwen door te wijzen opbsukkels, en zeggen dat jij een stuk beter bent. ;-)

#22 Joop

@16.

Niet begrijpen, dan kan je beter er niet bemoeien. Linkse mensen hebben het altijd over eerlijke verdeling, maar dat zal wel beperkt zijn tot materialistische zaken. ;-)

#23 Lennart

@22:
Maar een eerlijker verdeling van materialistische zaken zou dit probleem juist kunnen oplossen. Als die incels wat mee geld te besteden hadden, dan zouden ze gewoon naar prostituees kunnen gaan.

#24 Joop

@23.

Ah, nu komt de aap uit de mouw. Ga gewoon naar de hoeren. Die zitten daar vrijwillig, zonder enige dwang. Gadverdamme!

Opblaaspop of robot, bijna niet te onderscheiden van echt, was beter voorstel.

#25 Kacebee

@23:

eerlijker verdeling van materialistische zaken

Bedoel je met “eerlijk” het afnemen van spullen van de een om die te geven aan de ander, net zo lang tot iedereen even veel heeft? Laat me je verklappen waar dat toe leidt: na een tijdje heeft niemand meer wat. Daarom eindigen communistische utopieën ook altijd in dodelijke armoede.

#26 Joop

@25.

Overdreven. We hebben nu te maken met verarming van middenklasse, door belastingen op inkomens hoger, en vermogens lager. Dat heeft niets met communisme te maken, maar met verrijking bovenlaag.

#27 Lennart

@24:
Welke aap uit welke mouw ? Ik reageer gewoon op jouw opmerking, dat een linkse, eerlijke verdeling van materialistische zaken geen oplossing zou zijn voor de incels. Dat klopt van geen kanten, het zou juist wel een oplossing zijn. Het lijkt me in ieder geval een stuk beter dan vrouwen simpelweg verplichten om sex te hebben met mannen, wat een meer rechtse oplossing zou zijn.

#28 Joop

@27.

Hahaha, volgens mij snap je niet zoveel van incel, en hoe dat is ontstaan, want oplossing draait niet zo zeer om eerlijk verdelen zoals links dat mooi kan zeggen over andermans geld.

Het gaat over liefde. Dat is wat anders.

En dat kan je niet oplossen door naar de hoeren te gaan. Hoewel dat wel een materialistische oplossing is.

Nogmaals het is het recht van de sterkste, vroeger werden voor de sociaal zwakkeren nog wat geregeld, tegenwoordig hebben we allemachtig veel alleenstaanden. Met of zonder kinderen.

#29 Lennart

@28:
Misschien is het probleem van de incels wel, dat ze inderdaad denken dat liefde over het recht van de sterkste gaat. Ze proberen zich dan krampachtig te gedragen als “sterk”, en hebben niet door dat ze de meeste vrouwen daar juist mee afstoten.

#30 Co Stuifbergen

@24: Als inkomens eerlijk verdeeld worden, zou het resultaat inderdaad zijn dat niemand door armoe gedwongen wordt tot prostitutie.
(loverboys, verslaving en partners met gokschulden e.d. zouden nog wel kunnen bestaan natuurlijk)

#31 Co Stuifbergen

@19: ik neem aan dat okcupid een dating-site is?

Vaak zijn op zo’n site meer mannen dan vrouwen, en dat maakt dat vrouwen kritischer kunnen zijn.
(misschien komen op zo’n site ook meer vervelende/geobsedeerde mannen, en zijn die mannen niet representatief voor de totale bevolking. Dat beïnvloedt ook de beoordeling door de vrouwen).

#32 Co Stuifbergen

@3: In kringen waar ik rondhang, vallen mij vooral de stabiele paartjes op.

En die kringen zijn niet zozeer links, maar vooral mensen met een oprechte interesse in hun studie of hobby.

#33 zwik

@19: Op het Viva-forum 1 vrouw aan aan, dat ze inderdaad geen partner meer wil hebben.

Maar hierbij speelt mee dat ze een slechte partner had.

https://forum.viva.nl/relaties/geen-behoefte-aan-een-relatie/list_messages/409293

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*