Teigetje en Woelrat openen digitaal Gerard Reve fotomuseum

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

NIEUWS - Voor degenen die niet elk detail van de Nederlandse literatuur kennen: Teigetje en Woelrat zijn oud-geliefden van Gerard Reve. Het zijn natuurlijk ook de modeontwerpers en gewiekste zakenluitjes Willem Bruno van Albada en Henk van Manen,  uitbaters van Gerard Reve memorabilia.

Ze hadden al een website en daar is nu het digitale Gerard K. van het Reve Fotomuseum geopend. Op de eerste expositie o.a. portretfoto’s en schrijffoto’s van Gerard Kornelis van het Reve en opnamen van zijn handgeschreven brieven.

Het digitale museum is hier te bezoeken.

Open artikel

Reacties (2)

#1 Krekel

Leuk, dank.

Ik weet alleen niet hoe gewiekst ze als zakenlui zijn, ze vragen voor iedere kopie 100 gulden. Volgens mij volstrekt onrealistisch. Het zou een wonder zijn als ze er een verkopen.

Overigens kan ik heel goed lezen wat hier staat:

Boslaan 34, Veenendaal (U.)
3 September 1971

Waarde Kunstbroeder,
Over 14 dagen verschijnt Soma met een volgend hoofdstuk. Heb jij de vorige Soma gelezen? Ik ben erg benieuwd naar je oordeel over Gezond Leven. Intussen ben ik al 12.000 woorden (circa 30 paginaas) verder dan dat nieuwe, komende hoofdstuk dat De Taal der Liefde zal heten. […]

Etc. etc.

Gratis! …

#2 Joop

@1.

Ja, en dan van die lelijke sjaaltjes die ze een paar jaar geleden verkochten. Voor prijzen die ze in de PC Hooftstraat nog niet durven te vragen. Collectorsitem zullen we maar zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*