Tegenstanders PVV-pact bedolven onder hatemail

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Tegenstanders PVV-pact bedolven onder hatemail

Je moet kunnen zeggen wat je wil, toch?

0

Reacties (5)

#1 Teun

Ik heb me er ook over verbaasd; o.a. in discussies op Welingelichtekringen. Dat rechtse kabinet moet en zal er komen en iedereen die ook maar kanttekeningen plaatst respecteert de keus van de kiezer niet – en dat is dan nog de meest inhoudelijke typering (al kun je daar je twijfels bij hebben als ze komen tot 76 zetels, incl. gedoogsteun).

Zelf het bericht dat een CDA-prominent zich tegen de onderhandelingen uitspreekt, of er vraagtekens bij zet, kan niet ter kennisgeving aangenomen worden, maar wordt ontvangen met “de linkse media willen dit kabinet niet; er is eigenlijk niks aan de hand.”

Overigens vind ik dit wel opmerkelijk:
Het blijkt vaak te gaan om fundamentalistische christenen uit de omgeving van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug die zich zorgen maken over de islamisering van de samenleving. Ze zien Allah als een afgod, de profeet Mohammed als een crimineel en vinden dat Wilders door Faber en de zijnen wordt ?gedemoniseerd?. Niet zelden wordt het conflict in het Midden-Oosten erbij gehaald. De PVV staat pal achter Israël, de critici van regeren met gedoogsteun moeten dus wel tegen de Joodse staat zijn.

#2 pedro

Ach ja, dat viel te verwachten: de ’tegenstanders’ van politieke correctheid, c.q. ‘voorstanders’ van vrijheid van meningsuiting, proberen met alle mogelijke middelen iedereen, die het niet met hen eens is, het zwijgen op te leggen, in navolging van hun grote leider, die vind dat zijn tegenstanders maar op vakantie moeten gaan en zich nergens mee mogen bemoeien.

#3 alt. johan

@2: Het zou voor jou waarschijnlijk ook niet verkeerd zijn, een flink lange vakantie zonder internet.

Redactie: Houden we het wel inhoudelijk, alstublieft? Bedankt!

#4 Teun

“Nee jij moet op vakantie!”

Djeez, wat een hoogstaande discussie

#5 pedro

@4: alt Johan wil alleen maar ja-knikkers, heeft ie zojuist in een andere thread al aangegeven. We moeten allemaal kritiekloos de grote leider volgen, in het kader van de vrijheid van meningsuiting, tegen politieke correctheid van links, en de strijd tegen de islam het terrorisme. Vandaar zijn wens om mij met vakantie te sturen.

En hij heeft voor een deel nog groot gelijk ook: een flink lange vakantie zou mij idd goed doen. Niet helemaal zonder internet, dat dan weer niet, hoewel je op een goede vakantie vaak wel veel minder met internet te maken hebt. Maar helaas kan dat op dit moment niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*