Tea Party nu ook in Nederland

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Tea Party nu ook in Nederland

Georganiseerd door conservatief-liberale gezinsmanager Cindy Schneider. Datum: 29 mei. Plaats: Den Haag. Zwemkleren niet nodig. U wordt niet thuisgebracht.

0

Reacties (9)

#1 Rob

Leuk, ik hoop dat Rutger van Geenstijl erheen gaat om verslag te doen.

#2 Mark

“Mocht u denken dat socialisten en linksdenkenden het alleenrecht hebben tot het voeren van acties en demonstraties, dan is u waarschijnlijk ontgaan dat in de Verenigde Staten al maandenlang actie wordt gevoerd door het volk tegen de oplopende staatsschuld en de dreigende belastingverhogingen.”

– oplopende staatschuld in de VS is veroorzaakt door de republikeinen (war on terrorism) en de financiele crisis (on the watch van de republikeinen zeg maar)

– in Nederland zijn er natuurlijk nooit Christen-democraten en Liberalen verantwoordelijk geweest voor de staatsfinancien

#3 Joost

“door het volk”?

Was dat niet al tijden ontkracht?

#4 kilgoretrout

ik snap het niet meer, Cohen is toch degene die altijd thee wil drinken. Thee drinken is toch soft en links?

#5 Jonas

@4.

De ‘Teaparty’ was in Boston toen de Amerikaanse kolonisten in opstand kwamen tegen de hoge belastingen vanuit Engeland maar geen inspraak. Lijkt op de Dutch Revolt tegen de Spanjaarden na de invoering van de Tiende Penning.

Een punt van rechts is dat er teveel belasting wordt betaald. Wat natuurlijk helemaal terecht is. Als jij 4 x per jaar op vakantie kan, kan je ook wel meer belasting betalen.

Het leukste was Heleen Mees (ben ik weer stilletjes verliefd op) bij Rondom 10. Zij vertelde dat de huizen in de VS veel zwaarder worden belast plus dat van enkele fiscale voordelen geen enkele sprake kan zijn. De TeaParty-gangers in NL zullen volkomen anders denken…

#6 Jay

Persoonlijk vind ik The Tea Party wel een goeie band. Veel Oosterse invloeden enzo.

#7 Bismarck

@5: Dus we zouden hier beter van beeldenstormfeestjes kunnen spreken?

#8 kilgoretrout

@5: dat verhaal ken ik ook wel, ik vind het alleen totaal niet in de Nederlandse context passen. Qua beeldvorming is het iig niet sterk

#9 Jonas

@7. Bismarck, leuk verwoord, er worden al beeldjes, heilige huisjes, de laatste 10 jaar continue verbrijzeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*